BOKA NU → Prisförslag / Fartygsvisning
 
08 - 22 08 30 Ring oss

 

Gruppresor med hotell

Efter många års erfarenhet av gruppresor är du i goda händer när du får resan arrangerad av oss. Du kan få hjälp med allt från födelsedagskalas och temafester till möhippor och svensexor. Kombinera din kryssning med boende på hotell. Res i grupp till specialpris. Välj mellan Helsingfors, Tallinn, Riga eller Åbo.

Välkommen att arrangera nästa gruppresa med oss!

Gruppresa till Helsingfors

Helsingfors erbjuder på sitt eget charmiga sätt en härlig mix av storstadsmiljö och vacker natur. Kombinera en kryssning till Helsingfors med en eller flera nätter på hotell.

 

Prisexempel: 882:-/pers

 

Helsingfors →

 

 

Gruppresa till Tallinn

Kombinera en kryssning till Tallinn med en eller flera nätter på hotell. Upptäck mer av staden och dess unika stadsdelar. På Tallinnfartygen väntar ett myller av nöjen och utmärkta restauranger.

 

Prisexempel: 666:-/pers

 

Tallinn →

 

 

Gruppresa till Riga

Lettlands huvudstad lockar fler och fler besökare från Europa. Strosa runt bland butiker och mysiga caféer. Kombinera en kryssning till Riga med en eller flera nätter på hotell.
 

 

Prisexempel: 505:-/pers

 

Riga →

 

 

Gruppresa till Åbo

Åbos gator, torg och byggnader vittnar om livet från medeltid till nutid. Kombinera en kryssning till Åbo med en eller flera nätter på hotell.

 

Prisexempel: 510:-/pers

 

Åbo →

 

 

Gruppresa till Åland

I Mariehamn kan du bo mitt i den åländska skärgårdsmiljön, och ändå befinna dig i en stad med shopping, kultur, idrott, bad och nöjen.

 

Prisexempel: 818:-/pers

 

Åland →