Party Weekends artister

 
 

VARJE HELG PÅ GALAXY

En helkväll på Galaxy - Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord. Under vintern har vi sporadiska avgångar med DJ's ombord. Party Weekends drar igång varje helg på Galaxy igen till våren med de bästa artisterna. Ombord kan du dansa till musiken från välkända artister och DJ's som levererar sköna beats från dj-båset.

Vårens line-up börjar ta form, håll utkik efter vilka artister som kommer att göra Galaxy till ett riktigt party - varje helg!

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT

 

 

DJ's

 • DJ William Osorio

  DJ William Osorio

  22.12, 23.12

  Den talang fulla William Osorio som under sin karriär hunnit att spela med stora internationella artister och på klubbar runt om i Sverige. Ingen spelning är den andra sig lik, när Osorio står bakom spelarna är det ingen som vill sitta still. Han har ett brett musikregister som får dansgolvet att skaka.

 • DJ Oro

  29.12, 30.12

  Under sina 6 år som DJ har DJ Oro spelat på nattklubbar runt om i Sverige och internationellt. Han har också varit warm up för många stora namn inom musikvärlden. Med ett brett musikregister blir det alltid fart på dansgolvet DJ Oro står i DJ-båset.