Varje helg på Galaxy

Party Weekends

 

En helkväll på Galaxy - Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

MELODI EDITION där du kan se dina favoritartister från årets Melodifestivalsturné. Håll utkik efter vilka artister som kommer att göra Galaxy till ett riktigt party - varje helg!

Melodi Edition avångarna passar perfekt för dig som älskar festivalen. Alla avgångar har show med festivaltema, quiz och karaoke med härlig festivalstämning ombord. Läs mer om alla fartfyllda aktiviteter på Melodi Edition.

Just nu: SuperSale på resor!
Skynda att fynda bästa pris på din Party Weekends-resa! Läs mer om SuperSale här.
Kryssning med Galaxy fr 40:– /hytt

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT

 

 

 • Sigrid Bernson & Elias Abbas

  Elias Abbas

  23.3 2018

  15-åriga Elias Abbas kunde nyligen höras på remixen av Lamix hit "Hey Baby", och debuterade i oktober 2017 med singeln ”Min Queen”, en låt han har skrivit tillsammans med hitmakaren K One. Elias medverkade i Melodifestivalen 2018 med låten "Mitt Paradis".

   

 • Margaret

  Margaret

  24.3 2018

  Margarets singel "Cool Me Down" tog Sverige med storm sommaren 2016. År 2014 släpptes debutalbumet "Add The Blonde" som producerats av svenskarna Joakim Buddee och Martin Eriksson, samt den engelska producenten Ant Whiting som tidigare jobbat med bland andra M.I.A. Margaret är förutom sångare och låtskrivare är även designer och modebloggare och under 2018 tävlar Margaret i Melodifestivalen.

   

 • Boris René

  Boris René

  31.3 2018

  Boris René tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena, där han slutade på en åttonde plats. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten "Put Your Love On Me”, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket.

   

 • Mendez

  6.4 2018

  Efter ett antal hitlåtar med ”Razor Tongue” och ”Fiesta” i spetsen och ett storsäljande debutalbum har Mendez etablerat sig den ende stjärna som gjort karriär i Sverige - på spanska! Det nya albumet ”Mendez” kommer även att via Universal släppas i en rad andra länder.

   

 • Olivia

  Olivia

  7.4 2018

  Olivia är artisten som tack vare sin unika röst uppmärksammats av både amerikanska och engelska topproducenter och flugits till London för att uppträda framför branschikonen Simon Cowell. Olivas talang upptäcktes först genom flertalet covers på YouTube där hon snabbt fick många hängivna lyssnare och fans. Nu stavas musiken Tropical House och med den nya dansanta låten DO YOU visar Olivia att hon är en av Sveriges mest intressanta nykomlingar.

   

 • Robin Bengtsson

  Robin Bengtsson

  13.4 2018

  Vinnaren i årets Melodifestival 2017! Robin klev in i musikbranschen redan som 17-åring. Han har genom åren skrivit och släppt flera singlar och hans musik har idag streamats över 37 000 000 gånger på Spotify och spelats över 20 000 gånger på radio. Robin har haft ett fantastiskt år och turnerande fortsätter runt om i Sverige. Artisteri, musik och underhållning av högsta klass.

   

 • Mariette

  Mariette

  14.4 2018

  År 1999 deltog hon i Sikta mot stjärnorna där hon framförde låten "Let it rain" av Amanda Marshall. Men det skulle dröja innan Mariette blev känd för den stora massan. År 2009 deltog hon i Idol, där hon slutade på plats fyra. Hon har även kompat bakom andra artister. 2013 spelade hon gitarr i Magnus Ugglas band under turnén Magnus den Store, och under 2014 kompade hon Ace Wilder på gitarr. Debuten i Melodifestivalen kom 2015, och Mariette slutade på en tredjeplats.

   

 • Andreas Johnson

  20.4 2018

  Genombrottslåten "Glorious" nådde bland annat tredjeplatsen på Englandslistan, och famgångarna förvandlade Andreas Johnson till en fullfjädrad popstjärna. Han gjorde comeback i Melodifestivalen 2006 med låten "Sing for me", den första i en kvartett framträdanden i tävlingen. 2007 medverkade Andreas med låten "A little bit of love", 2008 ställde han upp tillsammans med Carola och slutligen 2010 med låten "We can work it out". 2011 vann han körslaget med Team Järvsö och befäste sin position som en av landets mest folkkära artister.

   

 • Moncho

  Moncho

  21.4 2018

  Moncho är rapparen från Uppsala, Stenhagen, som gjort sig känd för sitt tighta flow och sina slagkraftiga texter. Senaste åren har han mestadels uppträtt med gruppen LöstFolk och som sidekick åt sin bror Dani M. Våren 2016 släppte han sin första solosingel ”Noll Respekt” som blev kritikerrosad inom den svenska hiphopscenen, och har följt upp den med ett antal singlar. 2018 är han aktuell som deltagare i Melodifestivalen med låten ”Cuba Libre”.

   

 • John Lundvik

  27.4 2018

  Artisten och låtskrivaren John Lundvik har genom åren samarbetat med flertalet stora svenska och internationella artister. Han är en förstklassig entertainer som med stor scennärvaro och musikkunnande bjuder publiken på en extraordinär sångupplevelse. Som låtskrivare fick han sitt stora genombrott 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessans och Daniels bröllopsgåva "When You Tell The World You're Mine". 2016 gjorde han den officiella OS-låten "All About the Games". År 2014 gick han direkt till final i Melodifestivalen som ensam upphovsman till Anton Ewalds "Natural". I september 2017 släpptes singeln "With You".

   

 • Liamoo

  28.4 2018

  Liamoo från Göteborg presenterades under hösten 2016 för svenska folket genom talangtävlingen Idol. På kort tid imponerade Liam stort och fångade tittarnas hjärta vilket gjorde honom till vinnaren av Idol 2016. Succén har sedan dess fortsatt med Liams vinnarlåt "Playing With Fire". Låten har toppat listorna och spelas frekvent på radiostationer runtom i landet. Med flera miljoner streams på Spotify är han en av Sveriges hetaste artister just nu.

   

 • Mån Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw

  5.5 2018

  Svensk artist, musiker, programledare och dansare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärta. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta. Redan före finalen av Melodifestivalen i mars 2016 var ”Heroes” en av de mest spelade låtarna på Spotify i Sverige.

   

 • Samir & Viktor

  12.5 2018

  Samir & Viktor har under de senaste åren haft stora hits med låtarna "Success", "Fick feeling" och "Saxofuckingfån" - för att inte tala om Melodifestivalsuccéerna "Bada Nakna" och "Groupie" som streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Killarna har dessutom levererat sommarhit efter sommarhit. Sommaren 2017 välte de Sverige med låtarna "Kung" och "Vi gör det ändå". De gav sig ut på en stor sommarturné och efter en liten vila är de nu redo att anamma 2018, bland annat med sin medverkan i Melodifestivalen med bidraget "Shuffla".

   

 • Renaida

  18.5 2018

  Melodifestivalsaktuella Renaida karaktäriseras av en fängslande, kraftfull röst, påtaglig karisma och ett smittsamt skratt. Renaida föddes i Tanzania och flyttade vid fyra års ålder till Nyköping med sin svenska adoptivmamma. Det märktes snabbt och tydligt att hon var full av musik. Redan i förskolan var hon i sångsammanhang den som hördes mest av alla barn, och i högstadiet gick hon program med sånginriktning. Renaida blev uttagen till 2016 års upplaga Idol och sedan dess har hon spelat "Safa" i musikalen Aladdin. 2018 deltog hon i Melodifestivalen med låten "All The Feels".

   

 • Martin Almgren

  Martin Almgren

  19.5 2018

  Martin Almgren var en av TV4 Idols starkaste vinnare någonsin när han tog hem segern 2015! Tiden efter programmet har varit fylld av intervjuer, Tv-framträdanden, livespelningar men också en massa tid i studion. I början av sommaren 2016 släppte han singeln “Bricks” som var hans första egna singel. Därefter kom uppföljaren “Golden”, som Martin har skrivit tillsammans med Jimmy Jansson, Sharon Vaugh, Palle Hammarlund och Samuel Waermö. Under 2017 har han turnérat flitigt, och i slutet av 2017 kom jullåten "Peaceful Christmas”.

   

 • Ace Wilder

  Ace Wilder

  25.5 2018

  Ace Wilders genombrott kom 2014 med låten ”Busy Doin’ Nothing”, som än idag är hennes mest streamade låt med över 35 miljoner lyssningar. Ace Wilder startade 2017 med att gå direkt till final i Melodifestivalen, för tredje gången. Bidraget ”Wild Child”, skriven av Peter Boström, Thomas G:son och Ace Wilder, slutade på en sjundeplats av tolv tävlande.

   

 • Wiktoria

  Wiktoria

  26.5 2018

  Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den polerade stämman har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt Svenskt pop-löfte. Efter succén i Melodifestivalen med smittsamma debutsingel ”Save Me” lovar framtiden ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.

   

DJ's

 • DJ Thony Laurent

  23.2, 24.2, 2.3, 3.3, 16.3, 17.3, 6.4, 7.4, 27.4, 28.4, 11.5, 12.5, 25.5 & 26.5

  DJ Thony Laurents karriär började redan i mitten på 80-talet och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJ's. Thony blandar alltid det bästa av gammalt och nytt med ett lätt stänk av latin som garanterat får dansgolvet att koka.

 • DJ Oro

  23.3, 24.3, 13.4, 14.4, 20.4, 21.4, 18.5 & 19.5

  Under sina 6 år som DJ har DJ Oro spelat på nattklubbar runt om i Sverige och internationellt. Han har också varit warm up för många stora namn inom musikvärlden. Med ett brett musikregister blir det alltid fart på dansgolvet DJ Oro står i DJ-båset.

 • Amanda Almius

  31.3

  Den energiska DJ:n och artisten Amanda Almius från Göteborg, har det senaste året fyllt dansgolv på klubbar runt om i Sverige med sin härliga blandning av musik. Hennes grund ligger i partymusiken men att överraska med något oväntat är det roligaste hon vet!