Helger på Galaxy

Party Weekends

 

En helkväll på Galaxy - Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

Se kända artister och DJ's ta över scenen på Galaxy - fredagar och lördagar! Det blir sköna beats och 23 timmar av nöjen och shopping ombord. Se line-up i listan nedan.

Kryssning fr 90:– /pers

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT


Läs mer om kryssning med Galaxy

 • Linda Bengtzing

  Linda Bengtzing

  8.2 2019

  Linda Bengtzing slog igenom i Fame Factory 2005, och tog sig samma år till final i Melodifestivalen med låten ”Alla Flickor”. Året därpå tävlade hon med låten "Jag ljuger så bra" som av många klassas som en av modern tids största schlagerhits. Linda har tävlat i Melodifestivalen sex gånger, och även synts som programledare, tävlat i "Körslaget", turnérat med Diggiloo och gett ut en barnbok.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Sebastian Walldén

  9.2 2019

  Vinnare av Idol 2018! Tusen och åter tusen mobilskärmar lyste upp Globen när Sebastian Walldén framförde ”Everything” och vann Idol 2018. Med sitt unika röstsignum gick han rakt in i hjärtat på Sverige. Då har vi inte ens nämnt hur Sebastian gjort braksuccé med sin version av Aviciis ”Without You”...

  DJ: Thony Laurent

   

 • Nordman

  Nordman

  15.2 2019

  Nordman är Sveriges genom tiderna största folkrockband. Sångaren Håkan Hemlin och riksspelmannen Mats Westers kombination av folkmusik och rock gick rakt in i folksjälen vid debuten 1994. I bagaget har de med sig oförglömliga hits som Vandraren, Be mig och sju album som sålts i över en miljon exemplar. Tillsammans turnerar de landet runt med oförtröttlig energi.

  DJ: Alexander Bergström

   

 • Mohombi

  16.2 2019

  Mohombi tävlar i Melodifestivalen 2019 med låten ”Hello”, och har sedan solodebuten "Bumpy Ride" levererat hit efter hit. Han kallar sitt unika sound för ”Afro-Viking” och musiken speglar hans svensk-kongolesiska arv. Vid sidan av det egna artisteriet är Mohombi en framgångsrik låtskrivare. Han har samarbetat med världsartister som Nelly, Arash, Pitbull och Shaggy.

  DJ: Alexander Bergström

   

 • Theoz

  23.2 2019

  Ett brinnande intresse för dans - och en mobilapp gjorde honom till en av Sveriges största sociala medier-profiler med över 2,5 miljoner följare. Theoz resa startade när han började dansa framför kameran, och när den populära appen Musical.ly lanserades hittade han en plattform där han kunde utveckla sin kreativitet och skapa fans runt hela världen. Theoz har än så länge hunnit släppa tre singlar, ”Lately”, ”Het” och "The best girl in the world".

  DJ: Thony Laurent

   

 • Freddy Kalas

  1.3 2019

  Freddy Kalas har tagit Norge med storm med sina extremt catchy och populära allsångslåtar. Den självutnämnda "chefen på fest" vill genom sin musik sprida glädje, och har toppat spellistorna i Norge sedan 2015. Redan vid tolv års ålder började han skriva egna texter och gjorde sig ett namn lokalt genom att spela på fester. Genombrottet  "Freddy Genius" och han vann ”Year Russelåt” på NRK Mp3 med låten "Cannabus 2011".

  DJ: Thony Laurent

   

 • Joakim Lundell

  9.3 2019

  Multiartisten Joakim Lundell slog rekord 17/18 med fem singlar på Top 5 (varav två förstaplatser) samt streamingrekord med jättehiten "All I need". På 1,5 år har han streamat 130 miljoner på Spotify med albumet "Feelings" (2018). Joakim Lundell driver också Sveriges största inhemska Youtubekanal "Jocke & Jonna" som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än SVT och TV4 tillsammans.

  DJ: Alexander Bergström

   

 • Mendez

  30.3 2019

  Född i Chile och uppväxt i Sverige blev Mendez i början av 2000-talet en av Sveriges hetaste artister. Hans debutsingel "Chiki-Chiki" kom 1999 och producerades av duon Rob n Raz. Låten blev en stor succé och följdes upp av "Razor Tongue" som blev Mendez genombrott. Under våren 2018 tävlade han i Melodifestivalens med låten "Everyday" och under sommaren har vi sett honom på Diggiloo-turnén.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Stiftelsen

  12 & 13.4 2019

  När Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson startade projektet Stiftelsen var ingen förberedd på det gensvar första singeln ”Vart jag än går” skulle få. Låten var förra årets mest spelade låt och har sålt hela 7xPlatina. När debutalbumet ”Ljungaverk” släpptes gick det rakt in på Sverigetopplistans andraplats och sålde snabbt Platina. Sedan dess har framgångarna rullat på med varje nytt släpp bandet gör.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Robin Stjernberg

  19.4 2019

  Robin känner ni säkert igen som svensk sångare, Idol 2011-finalist och före detta medlem i pojkbandet What's Up. 2013 representerade Robin Sverige i Eurovision Song Contest, efter att ha vunnit Melodifestivalen med låten "You".

  DJ: DJ Oro

   

 • Lisa Ajax

  27.4 2019

  Lisa Ajax började sjunga redan som sexåring, och tio år senare slog hon igenom med sin unika sångröst när hon kammade hem förstaplatsen i Idol. Trots sin unga ålder har hon dessutom hunnit med att tävla i Melodifestivalen två gånger och gått till final med låtarna ”My Heart Wants Me Dead” och ”I Don’t Give A”. Lisa Ajax tävlar i Melodifestivalen 2019 med låten ”Torn”.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Stor

  17.5 2019

  Stockholmsrapparen Stor är en av de viktigaste ikonerna från den svenska hiphop-vågen. Debutalbumet belönade honom med priset Årets hiphop/soul på P3 Guld-galan 2010. 2013 släpptes "Shere Khaan XIII" med platinasingeln “Stolthet”. Albumet tilldelades Årets hiphop/soul på Grammisgalan 2013. 2017 släpptes de omtalade singlarna “Svartskallar” och ”Vägen hem” med Seinabo Sey. Albumet ”Under Broarna”, blev nominerat till Årets Hiphop på P3 Guld och till Grammis i hela fem kategorier.

  DJ: Alexander Bergström

   

 • Hoffmaestro

  18.5 2019

  Det eviga partytåget rullar vidare med oförändrad kraft! Även om hiten ”Highway man” har streamats över 50 miljoner gånger så är det live den riktiga magin händer. Tillsammans med publiken har Hoffmaestro lyft fler kvällar ovan molnen än de flesta. Sommaren 2019 kommer bli den hetaste på länge, och den börjar ombord på Galaxy den 18 maj!

  DJ: Alexander Bergström

   

 • Anna Bergendahl

  24.5 2019

  Anna Bergendahl har vid 26 år ålder stått på scen i halva sitt liv och redan hunnit uppleva mer än många andra artister får vara med om under en hel karriär. Hon har hyllats som en av de bästa deltagarna någonsin i Idol, vunnit Melodifestivalen, legat etta på singel- och albumlistan och uppträtt i världens största underhållningsprogram Eurovision Song Contest. 2019 tävlar hon i Melodifestivalen med låten ”Ashes To Ashes”.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Samir & Viktor

  25.5 2019

  Samir & Viktor har under de senaste åren haft stora hits med låtarna "Success", "Fick feeling" och "Saxofuckingfån" - för att inte tala om Melodifestivalsuccéerna "Bada Nakna" och "Groupie" som streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Killarna har dessutom levererat sommarhit efter sommarhit. Sommaren 2017 välte de Sverige med låtarna "Kung" och "Vi gör det ändå".

  DJ: Thony Laurent

   

LINE UP DJ'S
Våren

 • DJ Thony Laurent

  Thony Laurents karriär började redan i mitten på 80-talet och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJ's. Thony blandar alltid det bästa av gammalt och nytt med ett lätt stänk av latin som garanterat får dansgolvet att koka.

 • DJ ORO

  Under sina 6 år som DJ har DJ Oro spelat på nattklubbar runt om i Sverige och internationellt. Han har också varit warm up för många stora namn inom musikvärlden. Med ett brett musikregister blir det alltid fart på dansgolvet när DJ Oro står i båset.