Varje helg på Galaxy

Party Weekends

 

En helkväll på Galaxy - Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

SUMMER EDITION: Bästa festen ombord, varje fredag och lördag hela sommaren! Under Summer Edition avgångarna har vi svenska dj's ombord, som uppträder på soldäck och i Starlight Palace och levererar sköna beats. Det blir svalkande drinkar i vår Sun Lounge och 23 timmar av nöjen och shopping ombord.

Läs mer om kryssning med Galaxy

Kryssning fr 90:– /pers

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT

 

LINE UP DJ'S
Summer Edition

 • Alexander Bergström

  Alexander Bergström har varit aktiv på nattklubbar i Sverige under 5 års tid. Musikmässigt hanterar han allt från 70-tals hits till ny klubbmusik. Alexander har lätt att läsa av publiken och skapar alltid en magisk stämning på dansgolvet.

  24 & 25.8 2018

 • DJ Thony Laurent

  Thonys karriär började redan i mitten på 80-talet, och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJs. Thony blandar det bästa av gammalt och nytt med ett stänk av latin som garanterat får dansgolvet att koka.

  17 & 18.8 2018

 • Freddy Kalas

  Freddy Kalas

  31.8 2018

  Fredrik Auke, mer känd under artistnamnet Freddy Kalas, har tagit Norge med storm med sina extremt catchy och populära allsångslåtar. Den självutnämnda "chefen på fest" vill genom sin musik sprida glädje, och har flera gånger toppat spellistorna i Norge sedan 2015. Redan vid tolv års ålder började han skriva egna texter och gjorde sig ett namn lokalt genom att spela på fester. Freddy Kalas är nu aktuell med låten ”Vibber”.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Adel

  Adel

  1.9 2018

  Adel har haft ett väldigt framgångsrikt år. Med debutsingeln “Skina” som sålt platinum, uppföljaren “Spring”, en remix av Kamferdrops som nått Sveriges topp 50, som sålt guld, och den senaste singeln “Kalas” som nådde 100 000 streams under första helgen och även den nådde Sveriges topp 50 - så är västerortsrapparen Adel mer hypad än någonsin med över 17 miljoner streams på Spotify och över 11 miljoner visningar på Youtube. Adel är just nu aktuell med sin nya EP ”Framtiden Är Blå”.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Joakim Lundell

  Joakim Lundell

  7.9 2018

  Multiartisten Joakim Lundell har slagit rekord 2017 med fem singlar på Top 5 (varav två förstaplatser) samt streamingrekord med jättehiten "All I need". All Joakims musik bygger på historien om hans dramatiska liv och uppväxt som flera hundra tusen svenskar också kunnat läsa om i storsäljande självbiografin "Monster" som släpptes under hösten 2017. Tidigare i år debuterade Joakim Lundell som artist under eget namn – och framgången har varit lavinartad. "All I Need" har streamats över 40 miljoner gånger, och uppföljaren "My Addiction" har svept topplistorna.

  DJ: DJ Oro

   

 • Nordman

  Nordman

  15.9 2018

  Nordman är Sveriges genom tiderna största folkrockband. Sångaren Håkan Hemlin och riksspelmannen Mats Wester’s kombination av folkmusik och rock gick rakt in i folksjälen när de debuterade 1994 med sitt första album. I bagaget har de med sig oförglömliga hits som t.ex. Vandraren, Förlist, Be mig, Ödet var min väg och sju fullängdsalbum som sålts i över en miljon exemplar. Tillsammans med sitt band gör de konserter och turnéer runt hela landet med oförtröttlig energi. Deras budskap att musik ska förena folk blir tydligt när publiken brister ut i allsång på var och varannan sång.

  DJ: Amanda Almius

   

 • Andreas Wijk

  Andreas Wijk

  21.9 2018

  Musikkarriären drog igång för sju år sedan när Andreas pluggade musik och började lägga upp covers på Youtube och fick flera miljoner visningar på sina tolkningar som bland annat “Wonderchild". Andreas Wijk har levererat stort denna i år med flera singelsläpp och snart kommer hans debutalbum. Musiken har tagits emot otroligt väl och har snart uppnått 1 miljon streams på Spotify. "LIAR" är en vacker poplåt om en smärtsam bekännelse från den andra sidan av en bitterljuv hjärtesorg. "Flaws", handlar om att omfamna våra brister och ärr, "Come THRU" är en enkel men kraftfull urban poplåt. Just nu är han aktuell med låten "MADONNA", där varje rad innehåller en låttitel från Madonnas egna låtar.

  DJ: Thony Laurent

   

 • LBSB

  LBSB

  22.9 2018

  LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har medlemmarna i gruppen skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. Gruppen har börjat vinna allt mer mark runt om i landet och i takt med att spelningar avklaras växer också ryktet om LBSB som en grym liveakt. LBSBs musik streamas över 2.5 miljoner gånger i månaden på Spotify och har streamats över 23 miljoner gånger totalt.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Blacknuss Allstars

  Blacknuss Allstars

  28.9 2018

  Blacknuss bildades som en klubb på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal under ledning av Martin Jonsson och har under åren samarbetat med Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson, Christian Falk för att nämna några. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända för låtar som “Dinah”, “Last night a DJ saved my life”, ”Thinking of you” m fl.

  DJ: DJ Oro

   

 • Kaliffa

  Kaliffa

  5.10 2018

  Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Hösten 2016 släppte han albumet ”Kalibreraren” innehållandes hits som ”Spontanitet”, ”Kalibrera” och ”Kontakt” (tillsammans med Syster Sol). I juni 2017 släpptes singeln ”Helt seriöst” som toppat listorna hela sommaren och med över 17 miljoner streams på Spotify fortsätter snurra flitigt både digitalt och på radio.

  DJ: Alexander Bergström

   

 • Basshunter

  Basshunter

  12.10 2018

  Med över 4 miljoner sålda skivor, 3 miljoner fans på Facebook, runt 70 k Twitter anhängare och över 700 miljoner videovisningar på Youtube är Basshunter en av världens mest omtalade, spännande och efterfrågade kommersiella dansartister. Basshunter har under många år turnerat flitigt runt hela världen och inledde 2017 med en turné på Irland.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Måns Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw

  20.10 2018

  Svensk artist, musiker, programledare och dansare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärtan. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta. 2007 gjorde han debut i Melodifestivalen med Cara Mia, 2009 var han tillbaka med ”Hope and Glory” och året därefter ledde han programmet tillsammans med Christine Meltzer och Dolph Lundgren. Det var med andra ord en Melodifestival-veteran som 2015 återvände för att ta hem hela Eurovision Song Contest med låten ”Heroes”.

  DJ: Thony Laurent

   

 • Moe C

  Moe C

  2.11 2018

  Moe C är född i Sveriges av föräldrar som kommer från Palestina och Libanon, han har tolv syskon och är uppväxt i Malmö. Låten ”Kolla på henne” förmedlar fest, energi och dans tillsammans med sommarens fetaste beats. År 2012 var han med i TV4´s X-factor 2012 med duon Grit Licks som fick skivkontrakt med Sony Music som släppte låten ”Fest Hos Abdullah”. 
Det senaste året har Moe C hittat flytet och produktiviteten i sin studio i Trelleborg och många låtar är redan färdiga. ”Kolla på henne” heter Moe C´s nya, feta, banger.

  DJ: Thony Laurent