Varje helg på Galaxy

Party Weekends

 

En helkväll på Galaxy - Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

Se kända artister och DJ's ta över scenen på Galaxy - fredagar och lördagar hela hösten! Det blir sköna beats och 23 timmar av nöjen och shopping ombord. Se line up i listan nedan.

VINTERNS PARTY WEEKENDS Under december kör vi extra Party Weekends-avgångar med våra favorit-DJ's ombord! Dansa loss till Alexander Bergström och Dj Thony Laurent, eller låt dansgolvet gunga till DJ Oro. Avgången 29.12 gästas även av Kaliffa!

Kryssning fr 90:– /pers

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT


Läs mer om kryssning med Galaxy

 

 • Syd & Päivärinta

  Syd & Päivärinta

  17.11 2018

  När Micke Syd och Susie Päivärinta äntrar scenen kommer det gunga loss på Galaxy! Odödliga hits som Leva livet, Oh mama, När vi två blir en, Color of Love, Sommartider och många fler levereras med stor glädje! Äntligen är det dags för skönheten och odjuret på Östersjön!

  DJ: Alexander Bergström

   

   

 • Kaliffa

  Kaliffa

  29.12 2018

  Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Hösten 2016 släppte han albumet ”Kalibreraren” innehållandes hits som ”Spontanitet”, ”Kalibrera” och ”Kontakt” (tillsammans med Syster Sol). Förra året släpptes singeln ”Helt seriöst” som toppade listorna den sommaren och med över 40 miljoner streams på Spotify fortsätter snurra flitigt både digitalt och på radio.

  DJ: DJ Oro

   

LINE UP DJ'S
December

 • DJ Thony Laurent

  Thony Laurents karriär började redan i mitten på 80-talet och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJ's. Thony blandar alltid det bästa av gammalt och nytt med ett lätt stänk av latin som garanterat får dansgolvet att koka.

  29.11 - 1.12, 13 - 15.12 & 31.12 2018

  Avgångarna ovan spelar DJ Thony Laurent i samband med GalaJul-avgångar, samt nyårskryssning. Läs mer om det här.

 • Alexander Bergström

  Alexander Bergström har varit aktiv på nattklubbar i Sverige under 5 års tid. Musikmässigt hanterar han allt från 70-tals hits till ny klubbmusik. Alexander har lätt att läsa av publiken och skapar alltid en magisk stämning på dansgolvet.

  21 & 22.12 2018

 • DJ ORO

  Under sina 6 år som DJ har DJ Oro spelat på nattklubbar runt om i Sverige och internationellt. Han har också varit warm up för många stora namn inom musikvärlden. Med ett brett musikregister blir det alltid fart på dansgolvet när DJ Oro står i båset.

  28 & 29.12 2018

  Avgången 28.12 2018 spelar DJ Oro i samband med specialkryssningen "Anis & Friends Cruise". Läs mer om den kryssningen här.