Varje helg på Galaxy

Party Weekends

 

En helkväll på Galaxy - Östersjöns bästa nöjeskvarter. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord.

Vårens line-up tar form både för våra vanliga Party Weekends-avgångar, men även för Melodi Edition där du kan se dina favoritartister från årets Melodifestivalsturné. Håll utkik efter vilka artister som kommer att göra Galaxy till ett riktigt party - varje helg!

Melodi Edition avångarna - för dig som älskar festivalen. Alla avgångar har show med festivaltema, quiz och karaoke med härlig festivalstämning ombord. Läs mer om aktiviteter på Melodi Edition.

Kryssning fr 70:– /pers

BOKA DIREKT

BOKA DIREKT

 

 

Artister

 • Blacknuss Allstars

  Blacknuss Allstars

  23.2 2018

  Blacknuss bildades som en klubb på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal under ledning av Martin Jonsson och har under åren samarbetat med Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson, Christian Falk för att nämna några. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända med låtar som “Dinah”, “Last night a DJ saved my life”, ”Thinking of you” m fl.

   

 • LBSB ombord 2018

  LBSB

  24.2 2018

  LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har medlemmarna i gruppen skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. Med över 50 inbokade liveframträdanden bara under 2017 har gruppen vunnit allt mer mark runt om i landet, och i takt med att spelningar avklaras växer också ryktet om LBSB som en grym liveakt.

   

 • Stiftelsen

  Stiftelsen

  2.3 2018

  När Stiftelsen släppte sin första singel var det nog ingen som var förberedd på vilket gensvar låten ”Vart jag än går” skulle få. Låten var förra årets mest spelade låt och har nu sålt hela 7xPlatina. I januari 2017 släppte bandet sitt fjärde och senaste album ”Allting låter som Slipknot” [Capitol/Universal], med omslag av Jan Stenmark. Albumet singlade upp på den svenska albumlistans förstaplats!

   

 • Oscar Zia

  3.3 2018

  Redan som 17- åring hade Oscar Zia hunnit medverka i X-Factor (2012), Melodifestivalen (2013), Let’s Dance (2013), för att vara tillbaka i Melodifestivalen 2014 som soloartist – följt av att under sommaren 2014 få möjligheten att checka in på en av sommarens populäraste musikscener, Diggiloo.

   

 • Eric Saade

  9.3 2018

  Eric är aktuell med singlarna ”Colors” och ”Wide Awake” i samarbete med bröderna Gustaf och Viktor Norén och Joakim Andrén. Han fick möjlighet att träffa Gustaf Norén (Mando Diao) och Viktor Norén och Joakim Andrén (State of Sound). Killarna klickade direkt och ett samarbete startade hösten 2015. I mars kom det första spåret ”Colors” och i slutet på maj gavs duetten ”Wide Awake” med Gustaf Norén ut. Nyligen släpptes ep:n "Saade" som innehåller de två singlarna och tre nya spår. Samtidigt kom även videon till ”Wide Awake”.

   

Party Weekends
Melodi Edition

 • Martin Almgren

  Martin Almgren

  16.3 2018

  Martin Almgren var en av TV4 Idols starkaste vinnare någonsin när han tog hem segern 2015! I början av sommaren 2016 släppte han singeln “Bricks” vilken var hans första egna singel. Därefter kom uppföljaren “Golden”, som Martin har skrivit tillsammans med Jimmy Jansson, Sharon Vaugh, Palle Hammarlund och Samuel Waermö. Under 2017 har han turnérat flitigt, och i slutet av 2017 kom jullåten "Peaceful Christmas”.

   

 • Elias Abbas

  Elias Abbas

  17.3 2018

  15-åriga Elias Abbas kunde nyligen ses och höras på låten och videon till remixen av Lamix hit “Hey Baby”. 15 oktober debuterade han med egna singeln ”Min Queen”, en låt han har skrivit tillsammans med hitmakaren K One. Den 24 februari tävlar Elias i Melodifestivalen med låten "Mitt Paradis".

   

 • Sigrid Bernson

  Sigrid Bernson

  23.3 2018

  Sigrid Bernson är en av Sveriges mest kända proffsdansare. I somras debuterade hon med singeln "This Summer" skriven av henne själv, Josefin Glenmark, Jimmy Jansson och Palle Hammarlund. I somras turnerade Sigrid med Samir & Viktor, och mer musik väntas under 2018. Dessutom ser vi henne i vår i Melodifestivalen.

   

 • Margaret

  Margaret

  27.3 2018

  Margarets singel "Cool Me Down" tog Sverige med storm sommaren 2016. År 2014 släpptes debutalbumet "Add The Blonde" som producerats av svenskarna Joakim Buddee och Martin Eriksson, samt den engelska producenten Ant Whiting som tidigare jobbat med bland andra M.I.A. Margaret är förutom sångare och låtskrivare är även designer och modebloggare och under 2018 tävlar Margaret i Melodifestivalen.

   

 • Boris René

  Boris René

  31.3 2018

  Boris René tävlade i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Bidraget tog sig vidare till Andra chansen och röstades sedan fram till finalen i Friends Arena, där han slutade på en åttonde plats. Året innan debuterade Boris René i Melodifestivalen med låten "Put Your Love On Me”, där han med sitt leende och utstrålning charmade svenska folket.

   

 • Mendez

  6.4 2018

  Efter ett antal hitlåtar med ”Razor Tongue” och ”Fiesta” i spetsen och ett storsäljande debutalbum har Mendez etablerat sig den ende stjärna som gjort karriär i Sverige - på spanska! Det nya albumet ”Mendez” kommer även att via Universal släppas i en rad andra länder.

   

 • Olivia

  Olivia

  7.4 2018

  Olivia är artisten som tack vare sin unika röst uppmärksammats av både amerikanska och engelska topproducenter och flugits till London för att uppträda framför branschikonen Simon Cowell. Olivas talang upptäcktes först genom flertalet covers på YouTube där hon snabbt fick många hängivna lyssnare och fans. Nu stavas musiken Tropical House och med den nya dansanta låten DO YOU visar Olivia att hon är en av Sveriges mest intressanta nykomlingar.

   

 • Robin Bengtsson

  Robin Bengtsson

  13.4 2018

  Vinnaren i årets Melodifestival 2017! Robin klev in i musikbranschen redan som 17-åring. Han har genom åren skrivit och släppt flera singlar och hans musik har idag streamats över 37 000 000 gånger på Spotify och spelats över 20 000 gånger på radio. Robin har haft ett fantastiskt år och turnerande fortsätter runt om i Sverige. Artisteri, musik och underhållning av högsta klass.

   

 • Mariette

  Mariette

  14.4 2018

  År 1999 deltog hon i Sikta mot stjärnorna där hon framförde låten "Let it rain" av Amanda Marshall. Men det skulle dröja innan Mariette blev känd för den stora massan. År 2009 deltog hon i Idol, där hon slutade på plats fyra. Hon har även kompat bakom andra artister. 2013 spelade hon gitarr i Magnus Ugglas band under turnén Magnus den Store, och under 2014 kompade hon Ace Wilder på gitarr. Debuten i Melodifestivalen kom 2015, och Mariette slutade på en tredjeplats.

   

 • Moncho

  Moncho

  21.4 2018

  Moncho är rapparen från Uppsala, Stenhagen, som gjort sig känd för sitt tighta flow och sina slagkraftiga texter. Senaste åren har han mestadels uppträtt med gruppen LöstFolk och som sidekick åt sin bror Dani M. Våren 2016 släppte han sin första solosingel ”Noll Respekt” som blev kritikerrosad inom den svenska hiphopscenen, och har följt upp den med ett antal singlar. 2018 är han aktuell som deltagare i Melodifestivalen med låten ”Cuba Libre”.

   

 • Mån Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw

  5.5 2018

  Svensk artist, musiker, programledare och dansare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärta. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta. Redan före finalen av Melodifestivalen i mars 2016 var ”Heroes” en av de mest spelade låtarna på Spotify i Sverige.

   

 • Ace Wilder

  Ace Wilder

  25.5 2018

  Ace Wilders genombrott kom 2014 med låten ”Busy Doin’ Nothing”, som än idag är hennes mest streamade låt med över 35 miljoner lyssningar. Ace Wilder startade 2017 med att gå direkt till final i Melodifestivalen, för tredje gången. Bidraget ”Wild Child”, skriven av Peter Boström, Thomas G:son och Ace Wilder, slutade på en sjundeplats av tolv tävlande.

   

 • Wiktoria

  Wiktoria

  26.5 2018

  Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den polerade stämman har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt Svenskt pop-löfte. Efter succén i Melodifestivalen med smittsamma debutsingel ”Save Me” lovar framtiden ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.

   

DJ's

 • DJ Thony Laurent

  23.2, 24.2, 2.3, 3.3, 16.3, 17.3, 6.4, 7.4, 27.4, 28.4, 11.5, 12.5, 25.5 & 26.5

  DJ Thony Laurents karriär började redan i mitten på 80-talet och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJ's. Thony blandar alltid det bästa av gammalt och nytt med ett lätt stänk av latin som garanterat får dansgolvet att koka.

 • DJ Oro

  23.3, 24.3, 13.4, 14.4, 20.4, 21.4, 18.5 & 19.5

  Under sina 6 år som DJ har DJ Oro spelat på nattklubbar runt om i Sverige och internationellt. Han har också varit warm up för många stora namn inom musikvärlden. Med ett brett musikregister blir det alltid fart på dansgolvet DJ Oro står i DJ-båset.

 • Amanda Almius

  31.3

  Den energiska DJ:n och artisten Amanda Almius från Göteborg, har det senaste året fyllt dansgolv på klubbar runt om i Sverige med sin härliga blandning av musik. Hennes grund ligger i partymusiken men att överraska med något oväntat är det roligaste hon vet!