GalaJul

Galaxy

 

 

En stjärnspäckad GalaJul på Silja Galaxy 16 nov – 16 dec 2017

Res på årets julfest på Galaxy med oss! Vad är en jul utan underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen? I år firar vi 5-årsjubileum med GalaJul - nu bättre än någonsin! Bjud in vänner eller familj till en upplevelse fylld av härlig julstämning på Östersjöns bästa nöjeskvarter. Ni står för firandet - vi sköter maten och underhållningen.

Upplev ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show och svenska stjärnartister under utvalda kvällar. Se partybandet "Hallå hela pressen" som för tredje året är tillbaka på Galaxy med en sprakande julshow tillsammans med dansare från Dance Factory. Njut av ljuva stämmor från den populära acapella-gruppen Soulmakers och ta del av stämningsfull underhållning i pianobaren, liveband och dans i Starlight Palace - innan vår party-DJ får dansgolvet att koka på efterfesten. Artister uppträder torsdag, fredag och lördag. Fler artister släpps allt eftersom.

Vi erbjuder också bussanslutningar till och från terminalen. Läs mer här

 

Kryssning GalaJul

Njut av 23 timmar nöjen ombord på Silja Galaxy, Östersjöns bästa nöjeskvarter. Vi bjuder på stjärnspäckad GalaJul-underhållning med de bästa artisterna, show och mysig julstämning ombord. 

 

Fr 30:– /pers
Ingår: båtresa del i E-hytt

   

 

Kryssning & julbord

Vårt härliga julbord dukas upp i bufférestaurangen. Specialpris på kryssningen när du förbokar julbord. Mat och underhållning - den bästa upplevelsen.

 

Fr 351:– /pers
Ingår: båtresa del i E-hytt, julbord (middag inkl. dryck)

   

 

Dagskryssning & jullunch

Kliv på Baltic Princess i Stockholm på morgonen för en härlig förmiddag till havs. I Mariehamn byter ni fartyg till Galaxy för en härlig jullunch och kan ta del av GalaJul-underhållningen ombord.

 

Fr 298:– /pers
Ingår: däcksplats och jullunch (lunch inkl. dryck)

   

 

Underhållning

 • Just D

  Just D

  15.12

  Efter 20 år i tystnad var Just D år 2015 tillbaka med ett nytt album, ”Den felande länken”. De tre gringosarna Gurra G, Peddapeddd och Doktor C samlades åter för att lyfta de svenska scenerna med en katalog av hiphophits som sträcker över fyra decennier. Trion var förfest åt en hel generation med låtar som "Vart tog den lilla söta flickan vägen" och "Relalalaxa". Men det är först live det verkligen händer! Alla kan va’ lugna, ingen går säker.

   

 • Wiktoria

  Wiktoria

  16.12

  Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den polerade stämman har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt Svenskt pop-löfte. Efter succén i Melodifestivalen med smittsamma debutsingel ”Save Me” lovar framtiden ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.

   

  Lyssna
   

DJ's

 • DJ ORO

  DJ Oro

  7.12, 8.12, 9.12, 14.12, 15.12 & 16.12

  Under sina 6 år som DJ har han spelat på nattklubbar runt om i Sverige och internationellt. Han har varit warm up för stora namn inom musikvärlden. Han har ett väldigt brett musikregister och när DJ Oro står i DJ-båset blir det alltid fart på dansgolvet.

 • DJ Thony Laurent

  30.11, 1.12 & 2.12

  DJ Thony Laurents karriär började redan i mitten på 80-talet och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJs. Thony blandar alltid det bästa av gammalt och nytt med ett lätt stänk av latin som garanterat får dansgolvet att koka.