GalaJul

Galaxy

 

 

En stjärnspäckad GalaJul på Silja Galaxy

22.11 - 15.12 2018

Res på årets julfest på Galaxy med oss! Vad är en jul utan underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen? Bjud in vänner eller familj till en upplevelse fylld av härlig julstämning på Östersjöns bästa nöjeskvarter. Ni står för firandet - vi sköter maten och underhållningen.

Upplev ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show och svenska stjärnartister under utvalda kvällar. Ta del av stämningsfull underhållning i pianobaren, liveband och dans i Starlight Palace - innan vår party-DJ får dansgolvet att koka på efterfesten. Artister uppträder torsdag, fredag och lördag utvalda datum. Fler artister släpps allt eftersom.


Vi erbjuder också bussanslutningar till och från terminalen, läs mer om det här.

 

Kryssning GalaJul

Njut av 23 timmar nöjen ombord på Silja Galaxy, Östersjöns bästa nöjeskvarter. Vi bjuder på stjärnspäckad GalaJul-underhållning med de bästa artisterna, show och mysig julstämning ombord. 

Fr 30:– /pers
Ingår: båtresa del i E-hytt

Kryssning & julbord

Vårt härliga julbord dukas upp i bufférestaurangen. Specialpris på kryssningen när du förbokar julbord. Mat och underhållning - den bästa upplevelsen.

Fr 380:– /pers
Ingår: båtresa del i E-hytt, julbord (middag inkl. dryck)

Dagskryssning & jullunch

Kliv på Baltic Princess i Stockholm på morgonen för en härlig förmiddag till havs. I Mariehamn byter ni fartyg till Galaxy för jullunch och tar del av GalaJul-underhållningen.

Fr 310:– /pers
Ingår: däcksplats och jullunch (lunch inkl. dryck)

Underhållning

 • Blacknuss Allstars

  Blacknuss Allstars

  1.12 2018

  Blacknuss bildades som en klubb på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal, i ledning av Martin Jonsson. Genom åren har de samarbetat med b.la. Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson och Christian Falk för att nämna några. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända för låtar som “Dinah”, “Last night a DJ saved my life” och ”Thinking of you”.

   

 • Måns Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw

  13.12 2018

  Svensk artist, musiker och programledare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärtan. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta, och varit programledare för både Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. 2016 släpptes albumet ”Chameleon” som är det överlägset mest välgjorda han har satt sitt namn på.

   

 • Takida

  14 & 15.12 2018

  Takida - ett av Sveriges mest streamade band! 2016 innebar nytt sound och nytt album för Takida. Deras samarbete med det amerikanska management-bolaget Tour De Force resulterade i albumet "A Perfect World" tillsammans med artisten, låtskrivaren och producenten Ryan Star. Under förra året fyllde Takida, tillsammans med Stiftelsen och Ryan Star, arenor runtom i landet med den exklusiva turnén Co-Headline Tour 2017. Nu fortsätter banden på respektive håll med ny musik och magiska rock-konserter under 2018.