GalaJul

Galaxy

 

 

En stjärnspäckad GalaJul på Silja Galaxy

22.11 - 15.12 2018

Underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen! Välkommen ombord på Galaxy och upplev klassikern GalaJul - nu bättre än någonsin! Ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show, julbord och svenska stjärnartister under utvalda kvällar. Välj resetyp nedan.

 

Hur reser du?

GalaJul för privatpersoner

Sugen på en julkryssning? Här får du all information om GalaJul 2018, kan läsa mer om alla artister som uppträder samt boka din resa till de bästa priserna!

LÄS MER

GalaJul för grupp & konferens

Fler än 10 personer som reser? Boka en gruppkryssning med oss och få ett bra paketpris. Kanske vill ni också ha konferensrum under resan, då ordnar vi det.

LÄS MER

Artister

 • Lotta Engberg

  Lotta Engberg & Farbror Fläsk

  23.11 2018

  En av Sveriges mest älskvärda och meriterade sångerskor och programledare. Hon har för att nämna ett litet urval varit programledare för Melodifestivalen, Kär och galen och Bingolotto. Hon leder även varje sommar allsång på Lotta på Liseberg och har varit lagledare för Team Lotta i Körslaget. Med sig ombord har hon Farbror Fläsk.

   

 • Loreen

  Loreen

  24.11 2018

  Loreen slog igenom med sin vinst i Eurovision Song Contest 2012. Vinnarlåten "Euphoria" blev en världshit som nådde förstaplatsen på topplistorna i hela 21 länder. Samma år kom även kritikerrosade debutalbumet ”Heal” med singlarna "My Heart is Refusing Me" och "Crying Out Your Name”, och sedan dess har hon turnérat Europa runt med korta mellanlandningar i studion.

   

 • Martin Stenmarck

  Martin Stenmarck

  29.11 2018

  Snabbspolar man genom Martin Stenmarcks karriär får man en tydlig bild av en artistisk spännvidd som få svenska artister har. Från hårdrockdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalenvinst, Rockbjörnenvinst och till den kritikerrosade föreställningen ”Syskonkärlek – räkna med bråk”. Martin Stenmarck står aldrig still, han ser fram emot framtiden med spelningar, uppträdanden och att bryta ny mark både musikaliskt och artistiskt.

   

 • Da Buzz

  30.11 2018

  Da Buzz - den svenska popgruppen som slog igenom år 2000 med dunder och brak har idag otaliga hits i bagaget! Bandet kan leverera en hitkavalkad som få andra klarar av. Vem har inte hört och sjungit med till "Do You Want Me", "Alive" och "Dangerous".
  I slutet av 2015 började det blir stor efterfrågan på Da Buzz igen och duon spelade in en ny EP i USA som klättrade ända upp på plats 5 på Billboard Club Dance. Trots fullspäckat schema med spelningar i Sverige och Norge har Annika och Per även hunnit med en klubbturné i USA.

   

 • Blacknuss Allstars

  Blacknuss Allstars

  1.12 2018

  Blacknuss bildades som en klubb på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal, i ledning av Martin Jonsson. Genom åren har de samarbetat med b.la. Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson och Christian Falk för att nämna några. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända för låtar som “Dinah”, “Last night a DJ saved my life” och ”Thinking of you”.

   

 • Chris Kläfford

  Chris Kläfford

  6.12 2018

  Chris Kläfford är en av landets absolut mest populära och efterfrågade artister sommaren 2018. Chris Kläfford blev vinnaren i 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag".

   

 • Molly Sandén

  MOLLY SANDÉN

  7.12 2018

  Sedan Molly började släppa eget material på svenska har landet lämnats i en slags Molly-feber. Första singeln ”Rygg Mot Rygg” från senaste albumet ”STÖRRE” har sålt platina och låten "Större" har streamats över nio miljoner gånger. Molly Sandén är på allas läppar just nu. Med en mission att bryta upp bilden av en ung tjej utan brister ser vi nu en mer personlig och intim sida av Molly Sandén. Valet att visa sig mer sårbar har sin grund i sömnlösa nätter fyllda av skrivande, dikter på svenska.

   

 • Thomas Di Leva

  Thomas Di Leva

  8.12 2018

  Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet i allas våra hjärtan. Så det är med stor glädje och förväntan vi presenterar Thomas Di Levas hänförande sång och legendariska artisteri.

   

 • Måns Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw

  13.12 2018

  Svensk artist, musiker och programledare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärtan. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta, och varit programledare för både Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. 2016 släpptes albumet ”Chameleon” som är det överlägset mest välgjorda han har satt sitt namn på.

   

 • Takida

  14 & 15.12 2018

  Takida - ett av Sveriges mest streamade band! 2016 innebar nytt sound och nytt album för Takida. Deras samarbete med det amerikanska management-bolaget Tour De Force resulterade i albumet "A Perfect World" tillsammans med artisten, låtskrivaren och producenten Ryan Star. Under förra året fyllde Takida, tillsammans med Stiftelsen och Ryan Star, arenor runtom i landet med den exklusiva turnén Co-Headline Tour 2017. Nu fortsätter banden på respektive håll med ny musik och magiska rock-konserter under 2018.