GalaJul

Galaxy

 

 

En stjärnspäckad GalaJul på Silja Galaxy

22.11 - 15.12 2018

Underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen! Välkommen ombord på Galaxy och upplev klassikern GalaJul - nu bättre än någonsin! Ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show, julbord och svenska stjärnartister under utvalda kvällar.
 

GalaJul för privatpersoner

Sugen på en julkryssning? Här får du all information om GalaJul 2018, kan läsa mer om alla artister som uppträder samt boka din resa till de bästa priserna!

LÄS MER

GalaJul för grupp & konferens

Fler än 10 personer som reser? Boka en gruppkryssning med oss och få ett bra paketpris. Kanske vill ni också ha konferensrum under resan, då ordnar vi det.

LÄS MER

Underhållning

 • Blacknuss Allstars

  Blacknuss Allstars

  1.12 2018

  Blacknuss bildades som en klubb på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal, i ledning av Martin Jonsson. Genom åren har de samarbetat med b.la. Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson och Christian Falk för att nämna några. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända för låtar som “Dinah”, “Last night a DJ saved my life” och ”Thinking of you”.

   

 • Måns Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw

  13.12 2018

  Svensk artist, musiker och programledare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärtan. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta, och varit programledare för både Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. 2016 släpptes albumet ”Chameleon” som är det överlägset mest välgjorda han har satt sitt namn på.

   

 • Takida

  14 & 15.12 2018

  Takida - ett av Sveriges mest streamade band! 2016 innebar nytt sound och nytt album för Takida. Deras samarbete med det amerikanska management-bolaget Tour De Force resulterade i albumet "A Perfect World" tillsammans med artisten, låtskrivaren och producenten Ryan Star. Under förra året fyllde Takida, tillsammans med Stiftelsen och Ryan Star, arenor runtom i landet med den exklusiva turnén Co-Headline Tour 2017. Nu fortsätter banden på respektive håll med ny musik och magiska rock-konserter under 2018.