GalaJul

Galaxy

 

 

En stjärnspäckad GalaJul på Silja Galaxy 16 nov – 16 dec 2017

Underhållning i toppklass och svenska stjärnartister på scen! I år firar vi 5-årsjubileum med GalaJul - nu bättre än någonsin! Upplev ett fullspäckat dygn ombord med glittrande GalaJul-show och svenska stjärnartister under utvalda kvällar.

 

GalaJul för privatpersoner

Sugen på en julkryssning? Här kan du läsa mer om GalaJul 2017, se alla artister som uppträder samt boka din resa till bästa priserna!

LÄS MER

GalaJul för grupp & konferens

Fler än 10 personer som reser? Boka en gruppkryssning med oss och få ett bra paketpris. Kanske vill ni också ha konferensrum under resan, då ordnar vi det.

LÄS MER

Underhållning

 • Just D

  Just D

  15.12

  Efter 20 år i tystnad var Just D år 2015 tillbaka med ett nytt album, ”Den felande länken”. De tre gringosarna Gurra G, Peddapeddd och Doktor C samlades åter för att lyfta de svenska scenerna med en katalog av hiphophits som sträcker över fyra decennier. Trion var förfest åt en hel generation med låtar som "Vart tog den lilla söta flickan vägen" och "Relalalaxa". Men det är först live det verkligen händer! Alla kan va’ lugna, ingen går säker.

   

 • Wiktoria

  Wiktoria

  16.12

  Oavsett om det är hennes orubbliga leende eller den polerade stämman har Wiktoria redan visat sig vara ett enormt Svenskt pop-löfte. Efter succén i Melodifestivalen med smittsamma debutsingel ”Save Me” lovar framtiden ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.

   

  Lyssna