EN STJÄRNSPÄCKAD GALAJUL
18.11–18.12 2016

Silja Line presenterar succén för fjärde året i rad – GalaJul på Galaxy. En glittrande julshow med älskade stjärnartister som Carola, Molly Sandén, Oscar Zia, Shirley Clamp och många fler. Liveband, partyband och DJ:s varje kväll. Varm härlig julstämning, underhållning i toppklass och härligt julbord förstås.

Från 30kr per person

BOKA DIREKT BOKA DIREKT

 • GALAJULKRYSSNING STANDARD

  Fr 30kr

  Ingår: båtresa, del i E4-hytt och underhållning.

 • GALAJULKRYSSNING + JULBORD

  Fr 355kr

  Ingår: båtresa, del i E4-hytt, julbord inkl. dryck och underhållning.

 • GALAJULKRYSSNING LYX + JULBORD

  Fr 655kr

  Ingår: båtresa, del i A-premium hytt med dubbelsäng, julbord inkl. dryck och underhållning. Ett glas mousserande vin till specialfrukosten.

 • GALAJULKRYSSNING STANDARD

  Fr 30kr

  Ingår: båtresa, del i E4-hytt och underhållning.

 • GALAJULKRYSSNING + JULBORD

  Fr 355kr

  Ingår: båtresa, del i E4-hytt, julbord inkl. dryck och underhållning.

 • GALAJULKRYSSNING LYX + JULBORD

  Fr 655kr

  Ingår: båtresa, del i A-premium hytt med dubbelsäng, julbord inkl. dryck och underhållning. Ett glas mousserande vin till specialfrukosten.

UNDERHÅLLNING & ARTISTER

 • Carola

  Carola

  | 23 & 24 november

  Drygt 10 år har gått sedan succén med ”Jul i Betlehem” för Carola Häggkvist. Nu har hon stått i studion på hemmaplan och på sitt personliga sätt tolkar hon våra mest älskade julsånger och även nyskrivna melodier. I vinter beger hon sig ut på den nya turnén ”Drömmen om julen” – Jag känner mig oerhört förväntansfull över att få sjunga de nya sångerna ‘live’ för min publik i de vilsamma och vackra arrangemangen producerade av Peter Nordahl i den kommande julturnén ‘Drömmen om julen’, hälsar Carola.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Shirley Clamp

  Shirley Clamp

  | 25 november

  Shirley Clamp har sedan tio år tillbaka jobbat med olika former av musik. Shirley har sedan tjugoårs-åldern varit eftertraktad som sångerska och därför jobbat med flera stora artister såsom Whitney Houston. Shirley är en mycket folkkär artist och har deltagit i melodifestivalen med bland annat låten “Mr. Memory” (2003), “Min Kärlek” (2004) samt “Att älska dig” (2005).

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Linda Bengtzing

  Linda Bengtzing

  | 26 november

  Melodifestivalen har följt Linda Bengtzing genom hela karriären. Genomslaget kom i 2005 års upplaga med låten ”Alla Flickor”, som slutade på en nionde plats. I år var det sjätte gången som Linda var med och förgyllde svenska folkets lördagar med bidraget ”Killer Girl”.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Oscar Zia

  Oscar Zia

  | 1 december

  Han tycks vara fast besluten att göra det mesta tidigare än sina förebilder, den gänglige ynglingen från Svedala…Redan som 17- åring hade Oscar Zia hunnit medverka i X-Factor (2012), Melodifestivalen (2013), Let’s Dance (2013), för att vara tillbaka i Melodifestivalen 2014 som soloartist – följt av att under sommaren 2014 få möjligheten att checka in på en av sommarens populäraste musikscener, Diggiloo.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Danny Saucedo

  Danny Saucedo

  | 2 december

  Danny är en av Sveriges mest populära popartister, låtskrivare och sångare. Genombrottet skedde när han deltog i TV-programmet Idol (2006), där han hamnade på en sjätte plats. Därefter bildades snabbt trion E.M.D tillsammans med Mattias Andréasson och Erik Segerstedt. De vann bland annat grammis i Årets Låt med ”Jennie Let Me Love You”. Sedan år 2010 har Danny fortsatt som soloartist och släppt flera hitlåtar som ”Amazing, ”Brinner i bröstet”, ”Dö för dig” mfl. Inte minst i november (2015) släppte han sitt fjärde fullständiga album ”Hör vad du säger men jag har glömt var du sa”.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Robin Stjernberg

  Robin Stjernberg

  | 3 december

  Första gången 2011 med andraplatsen i "Idol" och 48% av rösterna, den minsta marginalen i programmets historia. Andra gången i mars 2013 när han som första artist någonsin, gick via "Andra chansen" till att vinna hela Melodifestivalen. Ja, Robin Stjernberg är utan tvekan något utöver det vanliga.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Hasse Andersson med gäster

  Hasse Andersson med gäster

  | 7 december

  Aktuell med nya albumet "Guld och gröna skogar". Hasse kom på en hedrande fjärde plats i Melodifestivalen 2015 med låten "Guld och gröna skogar", låten är skriven av den välkända låtskrivaren Anderz Wrethov tillsammans med Johan Bejerholm, Elin Wrethov och Johan Deltinger. En härlig låt i riktig Hasse anda.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Ida Lafontaine

  Ida Lafontaine

  | 8 december

  Trots sin relativa ungdom har Ida LaFontaine redan tillbringat åtta år med att arbeta mot målet: att bli artist. 2014 signades Ida hos Polydor/Universal Music, och 2015 tog artistkarriären fart och nådde svenska folket. Tre nya singlar och två musikvideor släpptes och spelades på de stora radiokanalerna. Hon har en fantastisk Major bakom sig och skriver musik tillsammans med etablerade upphovsmän både i sverige och internationellt. Ida beskriver sig som blyg utanför scenen, men väl i rampljuset har hon mod och attityd.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Robin Bengtsson

  Robin Bengtsson

  | 9 december

  Som 17 åring sökte Robin till Idol och imponerade på juryn. Han slutade på tredje plats och har sedan dess turnerat i Sverige med sitt band, skrivit och släppt låtar och nu senast – tagit sig direkt till finalen i Melodifestivalen 2016 med sitt bidrag Constellation Prize.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Måns Zelmerlöw

  Måns Zelmerlöw

  | 10 december

  Svensk artist, musiker, programledare och dansare. Måns Zelmerlöw är ingen nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats hos den svenska publikens hjärta. Som artist har Måns deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta. Redan före finalen av Melodifestivalen i mars var ”Heroes” en av de mest spelade låtarna på Spotify i Sverige. Även spelbolagens odds talade sitt tydliga språk om vem som skulle ta hem vinsten av Melodifestivalen 2015 och kvällens resultat slutade med rekordhöga 35,5 % av rösterna till Måns Zelmerlöw – den största segern någonsin i svensk Melodifestivalhistoria.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Molly Sandén

  Molly Sandén

  | 13 december

  Molly Sandén, 23, har redan hunnit släppa två album, tolv singlar, medverkat i Melodifestivalen tre gånger, samt byggt upp ett instagram-konto med över en halv miljon följare. En siffra som vittnar om hennes status i den svenska artisteliten. I vårens upplaga av Melodifestivalen var hon en av favoriterna med bidraget ”Youniverse” skriven tillsammans med Danny Saucedo. Låten tog sig direkt till final och slutade på en sjätteplats.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Markoolio

  Markoolio

  | 15 december

  Markoolios riktiga namn är Marko Lehtosalo. I över 10 år har han underhållit svenska folket med sin humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet med en lång rad partydängor, fotbollslåtar, listettor, turnéer och en sidokarriär som prisbelönt skådespelare. Några av de mest kända låtarna är Vi drar till fjällen, Rocka på och Sommar och sol. Markoolio har även varit programledare för Talang och vunnit Let´s Dance 2013.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Ace Wilder

  Ace Wilder

  | 16 december

  Alice ”Ace Wilder” Gernandt växte upp i Miami Beach i Florida, USA där har hon bland annat tävlade i jazzdans under flera år. Det var först i vuxen ålder som Ace satsade på en karriär som artist. Ace Wilder har varit ett namn på allas läppar sedan medverkandet av Melodifestivalen med låten ”Busy Doing Nothing”, då karriären som artist tog stormfart. Låten sålde dubbel platina i Sverige på bara några veckor sålde dubbel platina, och icke desto mindre låg den som etta på radiolistan. Ace uppträdde återigen år 2016 i Melodifestivalen med låten ”Don’t Worry”, som slutade på tredje plats.

  Boka »Boka »

  Lyssna
   

 • Hoffmaestro

  Hoffmaestro

  | 17 december

  Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Superhiten "Highway man" från 2008 har över 40 miljoner streams på Spotify. I maj 2013 släpptes "Dreams" som var den första singeln från den 6 spåriga EPn City Hut Sessions pt.1 som släpptes senare samma år. Under de senaste sju åren har Hoffmaestro jobbat hårt och varit ett av de mest flitigaste banden. Som liveact presenterar de en unik kombination av disciplin och kaos. Alla som upplevt bandet kan intyga att Hoffmaestro är en ren naturkraft på scen.

  Boka »Boka »

  Lyssna