Club One förmåner i Finland

 


Här kan du läsa om de förmåner och rabatter du får i Finland som Club One medlem.

CLUB ONE
RABATT

Musikalen CHESS på svenska

Extra förmånligt med en paketresa
Silja Line är stolt samarbetspartner till Svenska Teatern i Helsingfors – nu presenterar vi världssuccén CHESS, som spelas på svenska. Boka in en härlig musikalresa, välj mellan Musikalkryssning, där ni går på en matinéföreställning, eller Musikalpaket med kvällsföreställning och en hotellövernattning i Helsingfors.

Extra förmånligt när du bokar en paketresa hos oss:
Kryssning + matiné fr 915:– /pers


Club One förmån: För Club One-medlemmar finns premiumplatser tillgängliga vid två matinéföreställningar till ett medlemspris 1055:- /pers. Gäller för matiné 13.12 2018 och 19.12 2018.

Extra förmån: Guld-medlemmar får ett glas mousserande innan föreställningen mot uppvisande av medlemskort.
 

LÄS MER & BOKA →

Heureka Vetenskapscenter Heureka Vetenskapscenter

Heureka Vetenskapscenter

På vetenskapscentret Heureka kan man på ett roligt sätt lära sig om vetenskap och teknologi genom att själv pröva och experimen­tera. Besökare får känna upptäckarglädje på upplevelsespäckade interaktiva utställningar, i planetariet och under olika evene­mang.
Här inspireras alla till att prova på och upptäcka själva, där all verksamhet grundar sig på forskning och vetenskap. Heureka, som ligger i Dickursby i Vanda, öppnades 1989. Heureka är ett av Finlands populäraste fritidscenter, med i ge­nomsnitt nästan 300 000 besökare årligen.

Club One förmån: Få 20% rabatt vid biljettköp online när du använder koden tallinksilja. Gäller fram till 31.7 2018.

Adress:
Vetenskapsparken 1
01300 Vanda

Parkering:
Konungsvägen 5

 

LÄS MER →

Kiasma - Museet för nutidskonst Kiasma - Museet för nutidskonst
CLUB ONE
RABATT

Kiasma - Museet för nutidskonst

Det främsta museet för nutidskonst i Finland och tillhör landets Nationalgalleri. Kiasma för fram och samlar vår tids konst – målet är att göra samtidskonsten känd för så många som möjligt och därigenom erbjuda upplevelser och nya perspektiv på livet. Namnet är en bra symbol för det uppdrag ett museum för samtidskonst har: Kiasma är en mötesplats i flera bemärkelser. Museet är en arena för åsiktsutbyten och för nya definitioner av både konst och kultur.

Club One förmån: Rabatt till entré vid uppvisande av Club One-kort. Pris 12 EUR (ord. pris 14 EUR) max 2 vuxna per Club One-kort. Fri entré för alla under 18 år. Gäller fram till 30.9 2018.

Adress:
Mannerheimplatsen 2
00100 Helsingfors

Öppettider:
Måndag: stängt
Tisdag: 10-17
Onsdag - fredag: 10-20:30
Lördag 10-18
Söndag 10-17

 

LÄS MER →

Spabehandlingar till specialpris på Nådendal Spa, Åbo Spabehandlingar till specialpris på Nådendal Spa, Åbo
CLUB ONE
RABATT

Spabehandlingar till specialpris på Nådendal Spa, Åbo

Nyhet!

Matis Whipped Cream ansiktsbehandling, 50 min
Närande och lugnande ansiktsbehandling.
Vardagar €61 (ord. €71), lör-sön €71 (ord. €78).

Phytomer Spa Peeling
Djuprengöring som ger klar och mjuk hud.
Vardagar €38 (ord. €43), lör-sön €43 (ord. €47).

Varm lerinpackning och massage, 35min
Vardagar €69 (ord. €80), lör-sön €80 (ord. €88).

För att få detta specialpris måste man förboka och nämna att detta är ett specialerbjudande för Club One-medlemmar. Club One-kort visas vid betalning. Gäller tom 30.4 2018.

Bokningar:
Tel +358 2 44 55 800,
E-post: treatments@naantalispa.fi

SEA LIFE SEA LIFE
CLUB ONE
RABATT

SEA LIFE

Hajar, bläckfiskar, pirayor eller söta sjöhästar. I undervattensvärlden Sea Life får du gå på upptäcktsfärd - utan att ens bli våt. Här finns över 200 olika arter av havsdjur - nyfikna, sällsynta, gåtfulla och spännande för hela familjen att uppleva.

Club One förmån:
110 kr/vuxen (ord. pris 150 kr)
90 kr/barn (3-14 år) (ord. pris 100 kr)
Gratis (0-2 år)
Gäller fram till 31.12.2018.
Adress/Kontakt: Tivolitie 10, 00510 Helsinki.

 

LÄS MER →

FLOWPARK

Gungstig, rutschmaraton, tunnlöpning eller nätbro. I den ekologiska äventyrs- och nöjesparken kan du ägna dig åt de mest häftiga fysiska övningar! Flowpark ligger på köpcentret Skanssis innegård i Åbo.

Club One förmån: Inträdet är fritt, men äventyrsbanorna är avgiftsbelagda, genom att visa Club One-kortet får du 15% rabatt.
Adress/Kontakt: Skanssi, Skansgatan 10, 20730 ÅBO.

 

LÄS MER →

MUSIKHUSET

Mer än bara musik! Musikhuset är ett konsertcentrum och en mötesplats för alla åldrar och smaker. Här är det full fart från morgon till kväll och alla är välkomna. Kom på event, visningar eller besök vårt café eller trevliga restaurang. Under säsongen från september till maj hålls mellan 70 och 100 konserter och evenemang varje månad, där kalendern innehåller allt ifrån klassiskt till folkmusik, jazz och pop.

Club One förmån: Visning i Musikhuset 60 min 8€ /pers (Ordinarie biljett inklusive expeditionsavgift från 14,50 €). Kaffe & bulle i samband med visningen 5€. Datum och tider för visningarna finns i Musikhusets evenemangskalender.
Adress/Kontakt: Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki

 

LÄS MER →

FORUM MARINUM

I Åbo Hamn ligger Forum Marinum, ett aktivt och mångsidigt centrum för marina aktiviteter, med status av nationellt specialmuseum för sjöfart och är också den finska marinens museum. Forum Marinum är både ett saltstänkt besöksmål och ett ställe där man kan ordna möten och publika evenemang.

Club One förmån: Club One-medlemmar har 15% rabatt på biljetter till utställningar. Visa medlemskortet i kassan.
Adress/Kontakt:
Slottsgatan 72, Åbo, Finland
Tel. 02 267 9511
www.forum-marinum.fi/sv/ →

 

LÄS MER →

LÖYLY - TVÅ FÖR EN PÅ LUNCHMENY

Välkommen till den internationellt prisbelönta Löyly och njut av den stämningsfulla havsutsikten. I en träbyggnad längs med marinan hittar du traditionell finsk bastukultur av högsta klass. Under vintern fungerar platsen som en värmande mötesplats för bastusugna, där klassisk bastu så väl som traditionell rökbastu erbjuds. Dessutom är den iskalla Östersjön aldrig mer än några meter bort för den som vågar sig på ett svalkande dopp. Välkommen tillsammans med din vän eller varför inte med din kollega!

 

Club One förmån: Löylys lunchmeny eller de populära klassikerna får du nu för ett Club One-förmånspris. Genom att visa ditt Club One-kort får du två luncher för priset av en, gäller fram till 30.4 2019.

 

LÄS MER →

RESTAURANG DENNIS

Mysig Italiensk restaurang som öppnade 1975 och har sedan start serverat äkta hemlagad italiensk mat. Välkommen till varm atmosfär, perfekt för familjemiddag som för större grupper. Restaurang Dennis hittar ni i Helsingfors, Åbo, Kyrkslätt och Tammerfors.

Club One förmån: 15% rabatt på à la carte-priser från måndag till torsdag. Max. 4 kunder per Club One-kort. Gäller ej på luncherbjudanden, drycker och hemleveranser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Gäller tills vidare.

 

LÄS MER →

MOOMIN.COM ONLINESHOP

Böcker, handdukar, muggar, ryggsäckar, lampor och mycket mer med det klassiska muminmotivet. Fördjupa dig i Mumintrollens värld, fyll ditt hem eller köp en gåva.

Club One förmån: Som Club One-kund kan du shoppa loss på moomin.com och få 15% rabatt på alla produkter. Ange koden clubone i samband med ditt köp för att erhålla din rabatt.

 

LÄS MER →

Samuji House Samuji House

SAMUJI

Samuji flaggskeppsbutik i Helsingfors, Samuji House, öppnades i januari 2016 och ligger på en innergård av en shoppinggata i centrala Helsingfors. Det unika storleken på butiken kombinerar element från galleri, butik och ett hem. Samuji är en kreativ studio och designhus, grundat 2009. Arbetet fokuserar på design och konsultation, byggt på värderingar som enkel funktionalitet, med ambition om tidlös och hållbar design. Produkterna som är ett urval handplockade hushållsartiklar som möbler, belysning och konst, säljs i deras egna butiker i Helsingfors och New York, via webbutik och genom utvalda aktörer i Europa, Asien och Amerika.

 

Club One förmån: 10% rabatt när du handlar i butiken Samuji House på Erottajankatu 9B, 00130 Helsingfors. Erbjudandet gäller vid uppvisade av ditt medlemskort, samt uppge kod CLUB ONE. Erbjudandet är giltigt fram till 30 december 2017.

Kontakt:
Adress: Samuji House, Erottajankatu 9B, Courtyard, 00130, Helsingfors
Telefon: + 358 50 308 2868
Email: info@samuji.com

LÄS MER →

EUROPCAR BILUTHYRNING

Välkommen att boka din hyrbil hos Europcar. Europcar erbjuder hyrbilar i alla storleksklasser, från citybil till transportbil och minibuss. Säkra och välutrustade bilar av högsta kvalitet.

Club One förmån: Club One-medlemmar får 10% rabatt på bilhyran. Erbjudandet gäller på alla Europcarstationer runt om i världen. För intresse och tillgänglighet anger du avtalsnummer 50907744 i rutan "Enter Code".
Bokas via: www.europcar.se eller på telefon: 0770-77 00 50

 

LÄS MER →