Close-Up Båten

27 maj 2021 | 23 H GALAXY

 

 

 

23-timmars punkkryssning med nio spelningar, punk- och hårdrocksdisco, karaoke, skivförsäljning, dj:s och en massa annat kul.

Endast 18 års åldersgräns.
Mer info på: facebook.com/CloseUpMagazine

Pris från 595:–* /person
* Gäller när 4 pers delar gemensam E-hytt

Bokning via telefon, ring 08-666 33 33. En serviceavgift på 70:- tillkommer när du ringer in och bokar, boka online så bjuder vi på den. För onlinebokning klicka på boka-knappen nedan.

Var uppmärksam på att du bokar rätt datum.


boka online


boka online

Prisinformation →

Priser nedan visas per person

HYTT PERS/HYTT PRIS / PERS
E-hytt 4 pers 595:-
3 pers 780:-
2 pers 940:-
1 pers 1330:-
B-hytt 4 pers 770:-
3 pers 930:-
2 pers 970:-
1 pers 1410:-
A-hytt 4 pers 820:-
3 pers 970:-
2 pers 1080:-
1 pers 1590:-
A-premium 2 pers 1160:-
1 pers 1790:-
Deluxe-hytt 2 pers 1760:-
1 pers 2500:-
Suite 2 pers 2150:-
1 pers 3260:-
Executive Suite 2 pers 2390:-
1 pers 3860:-

 

 

LIVE PÅ SCEN:
| THE TOY DOLLS | MILLENCOLIN | ASTA KASK | SKITARG |

| TRUBBEL | | CHARTA 77 | | WOLFBRIGADE |

| BESSERBITCH | GATUPLAN | BORGERLIG BEGRAVNING |

 

 

Line up

 • The TOY DOLLS

  Nyligen fyrtioårsjubilerande legendarer som aldrig utgått från punk som något vredgat och samhällsomstörtande. THE TOY DOLLS hör till de där fåtaliga undantagen från regeln att humor och musik omöjligen går att kombinera. Genom åren alltid med frontfiguren Michael ”Olga” Alger som enda konstant och en lika väloljad som ruskigt fartfylld liveshow som sällan lämnar en endaste åskådare annat än lycklig från topp till tå. Enhetlig skoluniformsklädsel och synkroniserat rörelseschema är att vänta. I fjol kom ”Episode XIII”, deras första album på åtta år.

 • MILLENCOLIN

  Inhemsk skatepunkstolthet och rockexport som närmar sig ett trettioårsjubileum. Stort, förstås, om än knappast i paritet med att bevista Close-Up Båten. Deras senaste tillika nionde studioalbum ”SOS” var en svidande samtidsrapport, vilket inte hindrade skivan från att vara exakt så snillrikt charmig, energisk och tajt som vi vant oss vid och vill att Örebrolegendarerna ska vara. MILLENCOLIN är ett av de där banden du alltid kan lita på. Allt sitter där det ska. Varje gång du ser dem på en scen förstår du varför det har gått så bra för dem under så lång tid, och att vägen till framgång är kantad av blod, svett och okuvlig kamratskap.

 • ASTA KASK

  Turerna kring bandet har varit många, men fansen har alltid kunnat lita på ASTA KASK – de har aldrig svikit sina ideal, aldrig gått vilse, aldrig varit i närheten av att förlora sin tvåtaktspassion. Förmodligen är det därför en ung publik nyfiken på punk fortfarande hittar fram till deras musik. Vid det här laget har de blivit inkörsporten till genren för flera generationer (se senaste exemplet BORGERLIG BEGRAVNING). Sålunda är det fullt logiskt att kvartetten är något av husband på Close-Up båten, de har varit med på varenda punkbåt – och det här lär knappast vara sista gången.

 • TRUBBEL

  Ibland finns ingenting mer upplyftande än urgöteborgsk gubbpunk med allsångsrefränger, vardagsrealistiska desperationstexter och marginellt påklädd körensemble. Ett gig med TRUBBEL innebär alltid hög stämning och maximalt ös. Omöjligt att stå där med sur min, omöjligt att inte ryckas med. Bandet, ingalunda nykomlingar i Close-Up båten-sammanhang, är allt annat än tokproduktivt men växer ständigt i popularitet likafullt. En av deras mest älskade låtar må heta ”Inget har hänt sedan sjuttiosju”, men TRUBBEL händer de facto varje gång de ställer sig på scen.

 • CHARTA 77

  Bandet bildades i Köping i sluttampen av den första punkvågen och har sedan dess varit med om alla möjliga toppar och dalar. De slog igenom stort i mitten av nittiotalet då CHARTA 77 tillsammans med exempelvis DIA PSALMA och DE LYCKLIGA KOMPISARNA spelades i radio och ryckte in på topplistorna. Bakslag har förstås varit sångaren Per Granbergs båda hjärnblödningar, senast en 2019 vilket ledde till att han vid det årets uppträdande på Close-Up Båten på alla låtar utom en ersattes av gästsångare – däribland Johan Johansson (KSM3, STRINDBERGS), Malin Sandberg (VÄRLDEN BRINNER) och Adam Nilsson (STILETT, TYSTA MARI). Lyckligtvis är nu Granberg åter tillbaka vid mikrofonen när CHARTA 77 är ute på segertåg efter segertåg.

 • WOLFBRIGADE

  Tjugofem år in i karriären, om vi inkluderar epoken under namnet WOLFPACK, visar WOLFBRIGADE inga som helst tecken på stagnation eller ålderskrämpor. Snarare tvärtom. D-taktsmästarna från Mariestad ger på senaste albumet ”The enemy: reality” prov på en hängivenhet och gnistrande furiositet som gränsar till det livsfarliga. Fortfarande i ett kittlande gränsland mellan kängpunk och death metal, och utfört med en kemi, energi och melodiös övertygelse som gör att skivan utan problem kan mäta sig med det starkaste i deras diskografi.

 • BESSERBITCH

  Tillbaka! Efter ett break på några år står Stockholmskvartetten ånyo redo att hissa segel och var gör man det bäst om inte… till havs. Med två album i katalogen, ”Moments of grey” (2014) och ”Pretenders & liars” (2016), och ett tredje på gång (men först EP:n ”Leviathan” den 30 oktober) har vår brackvattenstänkta skuta sannolikt ett heltaggat band att vänta. Mer specifikt handlar det om SoCal-kolorerad, hårddrillad och intensiv punkrock vars texter inte sällan utspelar sig i en tillvaro där saker och ting har ställts på sin spets. Därutöver med melodier du ingalunda glömmer i första taget.

 • GATUPLAN

  Han känns igen från THE (INTERNATIONAL) NOISE CONSPIRACY, TOTALT JÄVLA MÖRKER, AGAINST ME! och STILETT, men nu är lika outtröttlige som mångsysslande Inge Johansson tillbaka med soloprojektet GATUPLAN. Deras musik har beskrivits som RANCID möter THE STREETS, musiken är både traditionell och rymmer ett visst mått av nytänk, och det nära förestående debutalbumet har föregåtts av smakretande singlar som ”Punkhjärta” och ”Stureplansfrisyr”. Känslan är att detta kan vara högst explosivt i livesammanhang.

 • BORGERLIG BEGRAVNING

  Rudström x 3. Två tonåriga bröder och deras ännu inte ens tonårige kusin. De bestämde sig för att bilda ett gemensamt band efter att en sommar ha upplevt ASTA KASK. ”Vi såg dem på Gröna Lund och upptäckte att det fanns massor av ungdomar i publiken. Jag trodde att jag var ensam i min ålder om att gilla punk”, berättade Eddie Rudström för Upsala Nya Tidning. BORGERLIG BEGRAVNING, som i somras släppte en sexspårs-EP, har i intervjuer sagt att de skriver musik och texter för att de är trötta på alla puckon. En anledning så god som någon.

Betalningsvillkor:

Bokningar måste betalas inom 14 dagar från bokningstillfället, dock minst 28 dagar före avresa. Bokningar som görs mindre än 28 dagar före avresa måste betalas vid bokningstillfället. Onlinebokningar betalas alltid vid bokningstillfället.

Avbokningsvillkor:

Bokningar kan avbeställas utan avgift 28 dagar före avresa.För bokningar som avbokas 27-14 dagar före avresa återbetalas 50 procent av resans pris. För avbokningar mindre än 14 dagar före avresa sker ingen återbetalning.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på sista minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem