Barnens festival

MUMINDISCO | TÅRTKALAS | AKROBATIKSHOW
TÄVLINGAR | ESCAPE ROOM | LEKLAND | BRA PRIS PÅ RESOR

1 MAJ kl. 10.30–12.30 & 13.00–15.00

 

 

Välkommen till Barnens Festival med Tallink & Silja Line!


Den 1 maj 2019 kan ni kliva ombord på tre av våra fartyg: Silja Serenade, Baltic Queen och Romantika. Ombord har vi tårtkalas, Mumindisco och lekland. Cirkusgruppen Asian Circus bjuder på akrobatikshow. Missa inte det och mycket annat skoj. Fartygen ligger i hamnen under hela festivalen. Läs mer om dagens aktiviteter i programmen nedanför.

Specialerbjudande finns under Barnens Festival. Boka direkt i terminalen!


Glöm inte att besöka vårt evemenang på Facebook och meddela att du kommer på Barnens Festival för att ta del av mer information!

Mer info: facebook.com/events/649127508840793

ANMÄLAN FULLBOKAD:
Nu är Barnens Festival fullbokad både på för- och eftermiddagen. Vad roligt att så många vill kalasa med oss! Och för alla som inte kunde komma i år – vi ses nästa år istället!

Underhållning ombord
Underhållning ombord

 • Mumindisco

  Träffa Mumin på Silja Serenade! Här hålls ett svängigt och fartfyllt Mumindisco, välkommen att dansa loss med Mumin till härlig musik. Delta också i Mumins tipsrunda och andra roliga tävlingar!

 • Asian Circus

  Cirkusartisterna bjuder på cirkusnummer med inslag från olika delar av Asien. I en show fylld av akrobatik, jonglering och dans bjuds publiken på spännande underhållning.

 • LEK, BUS, KAKOR & LÄSK OCH TÅRTKALAS!

  Kom och busa i Silja Land ombord på Silja Serenade eller i Lotte Land ombord på Baltic Queen och Romantika! Här finns bland annat bollhav, tipsrunda, klätterträd, målartavla och Playstation för att hålla barnen sysselsatta och underhållna. Silja Serenade bjuder på tårtkalas för alla som är sugna på något sött! På Baltic Queen och Romantika finns även kakor och läsk till alla barn.

 • Escape Room och Lotte Land

  Kan du rädda jorden i The Cube? På Romantika kan barn och tonåringar testa sin teamwork-kunnighet och utmana sitt logiska tänkande i Escape Room!

  I Lotte Land hålls en Circus Workshop där barnen får utöva cirkuskonster, så som att cykla enhjuling, rocka rockring, stå på händer. Delta även i olika tävlingar och andra roliga aktiviteter på Lotte Land på Baltic Queen och Romantika.

 • SHOPPING OCH MAT OMBORD

  Ät något riktigt gott i någon av våra restauranger ombord och passa på att shoppa loss i butikerna. Bland annat håller Perfume Fashion Gift, Fast Lane, Kids&Toys m.fl. öppet. Ombord finns både god mat och shopping för stora såväl som små.

Hitta hit

VÄRTATERMINALEN Terminalen når du lättast från Gärdet med tunnelbanans linje 13 och buss 1, eller busshållsplatsen Värtahamnens färjeterminal med buss 76. Följ skyltar och vägbeskrivning, gångvägen går genom en tunnel med gångtid cirka 15 minuter.

Mer info & parkering

Specialerbjudande

UPP TILL HALVA PRISET Boka kryssning eller hotellpaket till någon av våra destinationer och få upp till 50 % rabatt när ni bokar på plats på Barnens Festival. Alla barn (upp till 12 år) i bokningen får en Sälen Harry-ryggsäck*!

Boka på plats 1 maj och res senast 27.6 2019. Begränsat antal platser.

*Så långt lagret räcker, först till kvarn.

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem