Balkan Cruise

20 april 2018 | Romantika, Riga

Nordens största Balkanparty sprider återigen värme och hetta på Östersjön denna gång i hela 40 timmar av oförglömligt nöje i vårsolen och på den stora soldäcket ombord Romantika! Ja du hörde rätt, det blir alltså 2st konserter, fredag och lördag kväll!

En 40-timmars kryssning har efterfrågats länge och vi är så glada att äntligen arrangera det. Vi får också se framemot att spendera flera sköna vår timmar i Riga - utsedd till en av Europas vackraste städer med sin fantastiska gamla stan.

Pris fr 990:– /pers

 

Balkan Cruise

Balkan Cruise har satt en ny kultur inom Balkans nöjesliv som ekat över hela den europeiska kontinenten! Tillsammans med Tallink välkomnar vi er ombord på ROMANTIKA - Östersjöns klart vackraste och lyxigaste skönhet med besökare från hela Europa. Det blir en storslagen helg du sent ska glömma med fantastisk musik, dans och en massa annat!

SEVERINA

Balkans absolut stjärna stjärna stavas SEVERINA. Popdrottningen som har sålt slut sina konserter flera år i rad både i regionen men även andra världsdelar är känd för stora #1 hits som Otrove, Uno Momento, Italiana, Uzbuna, m.fl.

Se hennes Youtube spellista här

MILIGRAM

Miligram startade som ett produktionsprojekt för andra artister men har sedan 2010 levererat hit efter hit. De är kända som Balkans kanske absolut bästa band med mycket energi och glädje på scen med låtar som Kruska, Ludi petak, Vrati mi se nesreco, m.fl.

Kolla in Miligrams spellista här

CVIJA

Pop ikonen CVIJA har gjort sig känd som låtskrivare och en riktigt energipill på sina live spelningar. Han kombinerar sina egna låtar med andra kollegors stora hits i egen version.

Kolla in Cvijas spellista

MARINA VISKOVIC

Marina Viskovic anses av många vara en av de absolut top live artister. Hon kallas även för drottning av Belgrads splavovi, alltså nattklubbarna vid floden som är kända för en mycket kräsen publik där endast de absolut bästa får plats att uppträda.

Se Marinas spellista

DJ Boki

Kommer från Köpenhamn och är an Nordens pionärer inom Balkan musik. Han har gästat Balkan Cruise många gånger och levererar alltid en härlig energi och glädje!

Pris från 990:– /person

Klicka här för prisinformation →
hyttkategori pers / hytt pris sek / pers
 
B 4 pers 990
3 pers 1190
2 pers 1290
1 pers 2190
A 4 pers 1190
3 pers 1290
2 pers 1490
1 pers 2590
DeLuxe 2 pers 3350
1 pers 5590
Suite 2 pers 4650
1 pers 7090


Mer information på:
www.balkancruise.com
www.facebook.com/balkancruise
www.instagram.com/balkancruise
www.youtube.com/balkancruise