Bajenkryssning

 

 

 


Lördagen den 13 januari möter Hammarbys herr- och damlag HJK Helsingfors i årets första träningsmatcher. Häng med Bajen och Silja Line på en skön kryssningshelg som markerar starten på ett spännande 2018.

Bajen och Silja Line arrangerar den 12-14 januari en riktig Bajenkryssning. Avresa sker på fredagskvällen den 12 januari och ombord på båten får du möjlighet att träffa spelarna i herr- och damlaget, lyssna på intervjuer på scen och självklart - ha en riktigt kul kväll i sann grönvit-anda.

Båten kommer ankommer till Helsingfors på förmiddagen, och då de med matchbiljett beger sig till arenan kan övriga ta en lugn förmiddag för att sedan se matcherna gemensamt på storbildsskärm på båten innan hemresan.
OBS! Matchbiljetterna är slutsålda!

Boka online eller på telefon: 08-666 33 33
Uppge bokningskod: BAJEN

 

BOKA NU

BOKA NU

 

Priser

Bajenkryssningen avgår från Stockholm, Värtahamnen 12 januari 2018 med Silja Serenade.

Fr 140:– /pers
Ingår:  två nätter ombord med del i C-hytt för 1-4 personer

Prislista →
HYTTKATEGORI PERSONER/HYTT PRIS/HYTT
C-hytt 1-4 pers 550:-
B-hytt 1-4 pers 640:-
Promenade-hytt 1-4 pers 800:-
A-hytt 1-4 pers 870:-
Familjehytt 1-4 pers 3080:-
 

Boka nu

Boka nu

Övrig information

Fartyget anländer till Helsingfors på förmiddagen den 13 januari. I hamnen väntar bussar som tar alla resenärer till en inomhushall. Här möter damerna HJK kl 12.00, följt av herrarnas match mot HJKS herrlag kl 14.00. Efter slutsignalen går bussarna tillbaka till hamnen för hemresa till Sverige. Matchen snackas ner på scenen med tränare och spelare under lördagskvällen.

Självklart passar resan även för familjer. Det kommer att finnas egna utrymmen med mycket roligt för barnfamiljer, så att alla grönvita oavsett ålder kan hänga med.

Ombord

 • Mat ombord

  Förboka måltider

  Fisk och skaldjur, läckra grillrätter och specialiteter från Norden och Italien är några av de smakupplevelser du kan få ombord på Silja Serenade till Helsingfors. Dessutom finns det en bufférestaurang och enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. I vissa av restaurangerna finns barnmeny och i bufférestaurangerna finns en separat barnbuffé. Barn 0-5 år äter gratis i bufférestaurangen och barn 6-17 år har bättre pris. Förboka måltider och få rabatterat pris på maten. Din förbokade middagsbuffé kan även användas som betalning på fartygets samtliga restauranger.

  LÄS MER →

 • Silja Serenade

  Allt om fartyget

  Bo i en trevlig hytt med havsutsikt, eller med utsikt över fartygets paradgata Promenaden. Här finns butiker, restauranger och barer. Barnen trivs bäst i Silja Land, lekrummet med bollhav, PlayStation och pyssel. På Sunflower Oasis kan du bada bastu eller koppla av en stund i jacuzzin. Följ länken nedan för att läsa mer om fartyget och hytter m.m.

  LÄS MER →