Bajenkryssningen

31 JANUARI 2020 | 40H VICTORIA I, TALLINN

 Upplev en trevlig kryssning i grönvita vänners lag och se dubbla träningsmatcher

Häng med Bajen på en skön kryssningshelg som markerar starten på ett spännande 2020 – den här gången till Tallinn! Förra kryssningen var det över 600 Bajere ombord!

Lördagen den 1 februari möter Hammarbys dam- och herrlag FC Flora för en träningsmatch i Tallinn. Matcherna spelas inomhus och det finns ett begränsat antal matchbiljetter att köpa. Vi kommer även att streama matcherna ombord på fartyget för de som är kvar på båten.

Vi reser ut från Värtahamnen, Stockholm, fredag den 31 januari mot Tallinn. Hammarby har ett eget underhållningsprogram ombord med möjlighet att träffa spelarna i herr- & damlaget, höra spelar- och tränarintervjuer från scenen, utmana e-sportlaget i FIFA och mycket mera. Ombord på fartyget finns det flera restauranger, barer, musikunderhållning och taxfreeshopping.

Lördag förmiddag anländer fartyget till Tallinn och bussar tar alla med matchbiljett till arenan, där både damerna och herrarna kommer att spela träningmatcher mot FC Flora. Efter slutsignalen går bussarna åter till fartyget och hemresan till Stockholm. Programmet fortsätter med nedsnack av matcherna med spelar- och tränarintervjuer. Njut av några riktigt trevliga kvällar ute till sjöss i sann grönvit anda!

Söndag den 2 februari är vi åter i Stockholm.

Tider för underhållningsprogrammet och matchtiderna återkommer vi med.

Bajenkryssningen görs i samarbete med Silja Line.

Bokas online via knappen nedan, eller via telefon: 08-666 33 33. Vid telefonbokning, uppge bokningskod: BAJEN, bokningsavgift på 70 kr tillkommer.
Begränsat antal singelhytter till försäljning. Uppstår ett felmeddelande vid betalning är singelhytterna slutsålda.

BOKA NU

BOKA NU


 

Tider och priser

Datum: Fredag 31 januari 2020
Ombordstigning: kl 16:00
Incheckningen stänger: kl 17:00
Fartyget avgår: kl 17:30

Ankommer till Tallinn lördag 1 februari 2020 kl 10:45 (lokal tid)
Fartyget i land 7h 15 min

Incheckningen stänger: kl 17:30 (lokal tid)
Fartyget avgår: kl 18:00 (lokal tid)

Ankommer till Stockholm söndag 2 februari 2020 kl 10:15

Begränsat antal singelhytter till försäljning.


Uppstår ett felmeddelande vid betalning är singelhytterna slutsålda.

Hammarby – FC Flora

Årets första träningsmatcher
Vi kommer fram med båten till Tallinn på förmiddagen och bussar tar oss till arenan där Hammarby dam- och herrlag kommer att spela årets första träningsmatcher mot FC Flora (tider för matchstart återkommer vi med). Efter slutsignalen går bussarna tillbaka till båten och hemresan till Sverige.

Matchbiljetter kostar 200 kronor (inklusive transfer till och från arenan). Kom ihåg att lägga till matchbiljetten i din bokning för att kunna se träningsmatcherna på plats. Samma matchbiljettspris för barn & vuxna.  

OBS! Matcherna spelas inomhus, begränsat antal biljetter. Endast de 350 första bokande är garanterade möjligheten att köpa matchbiljett. Så länge det går att välja ”köp matchbiljett” när du gör din bokning, finns matchbiljetter kvar. Dessutom kommer vi att streama matcherna till fartyget för alla som vill kolla där (förutsatt att tekniken funkar som den ska).

 • Program för bajenkryssningen 2020

  Program för bajenkryssningen 2020

Ombord

 • Mat ombord

  Förboka måltider


  Fisk, läckra grillrätter och specialmeny med estniska smaker är några av de smakupplevelser du kan få ombord på Victoria I till Tallinn. Dessutom finns en bufférestaurang samt enklare matalternativ för dig som vill äta något snabbt. I vissa av restaurangerna finns barnmeny. Barn 0–5 år äter gratis i bufférestaurangen och barn 6-17 år har bättre pris. Förboka måltider och få rabatterat pris på maten. Din förbokade middagsbuffé kan även användas som betalning på fartygets samtliga restauranger.

  LÄS MER →

 • Victoria I

  Allt om fartyget


  Bo i en trevlig hytt med havsutsikt, eller i en lyxigare DeLuxe-hytt med balkong. På Victoria I finns butiker, restauranger och barer. Barnen trivs bäst i lekrummet med bollhav och pyssel. I relaxavdelningen kan du bada bastu och njuta av jacuzzin. Följ länken nedan för att läsa mer om fartyget och hytter m.m.

  LÄS MER →