Galaxy | 28.12 2018

Anis & friends cruise

 

 

Bästa festen på Galaxy! I mellandagarna samlar vi några av Sveriges mest kända YouTubers och artister för ett dygn till havs som du sent kommer att glömma.

Ombord har vi Anis Don Demina som med sitt DJ-set garanterat kommer att få dansgolvet att koka! Med sig på resan har Anis några av Sveriges mest populära YouTube-stjärnor, som Ben Mitkus och Filip Dikmen. Det blir en grym festkväll med några av Sveriges favoriter på scen, och "meet & greet" under tillbakaresan.

Kryssning fr 90:- /pers

Boka nu

Boka nu

ARTISTER &
YouTubers

 • Anis Don Demina


  Anis Don Demina har under 2018 turnerat landet runt som DJ,  och inte lämnat en fot stillastående på dansgolvet! Med en energi och teknik utöver det vanliga får han vem som helst att dansa. Med sin senaste singel ”Wasted” klättrade Anis också in på Spotify Top 50 i Sverige och snart släpper han nästa singel.
   

   

 • Ben Mitkus


  Ben Mitkus är, som många redan vet, en av Sveriges största YouTubers. Men han har också en sångröst av guld, och är just nu aktuell med den nya låten ”Saturday”. Låten släpptes under hösten 2018 och ni kan räkna med att det kommer bli en hit på listorna.

  Besök Bens YouTube-kanal för alla hans videos

   

 •  

  Filip Dikmen / Karaktären Suleyman


  Filip Dikmen är en juridikstudent från Landskrona som gjort succé i sociala medier under de senaste åren. Han vann bland annat "Årets Instagram” på Guldtuben 2018. Filip kommer vara på plats och röja såväl på scen som bredvid under hela kvällen som sig själv och sin populära karaktär Suleyman. Missa inte det!

  Besök Filips YouTube-kanal för att se hans roliga videos

Kryssning med Galaxy

Alltid bästa festen ombord Galaxy! På den här sidan kan du läs mer om allt som finns att göra ombord på Östersjöns bästa nöjeskvarter.

Läs mer här →

Bussanslutningar

Lite längre resväg? Till denna avgång erbjuder vi förmånliga bussanslutningar från flertalet städer och orter i Sverige. Följ länken nedan för att läsa mer om våra bussanslutningar.

Läs mer här →