AKTUELLA KAMPANJER

Varje dag och vecka uppdaterar vi denna sida med aktuella kampanjer. Här hittar du de absolut bästa priserna och erbjudandena
vi har på våra resor just nu. Kryssningar, hotellpaket, spapaket och värdefulla bokningskoder. Boka i sista minuten!

NEDAN HITTAR DU ALLA PÅGÅENDE KAMPANJER
HOS TALLINK OCH SILJA LINE.

 

ERBJUDANDEN

 

ERBJUDANDEN

 
Sista minuten

SISTA MINUTEN

 

Just nu har vi kampanjpriser på kryssningar till Helsingfors, Tallinn, Riga och med Galaxy. Alla till sista minuten priser. Nya resor tillkommer dagligen, håll dig uppdaterad!

 

LÄS MER »

GALAXYKRYSSNING MED MAT

 

Boka en kryssning med Galaxy och lägg till buffé, så får du ett inbakat paketpris på din resa, med rabatterat pris på hytten. Kryssning Galaxy Fr 327:- /pers.

 

LÄS MER »

TALLINN & RIGA I VÅR

 

Helg ombord. Res på en kryssning med dina vänner till Tallinn eller Riga, njut av destinationen och allt den har att erbjuda. Kryssning fr 115:- /pers.

 

LÄS MER »

EN OVANLIGT BRA DAG

 

Kryssa in våren med en resa till Helsingfors eller Åbo. Res med Silja Line i hytt med dubbelsäng, och njut av sovmorgon och kvalitetstid ombord. Fr 540:- /hytt.

 

LÄS MER »

RABATT PÅ TALLINK HOTELS

 

Just nu erbjuder vi sänkta priser på hotellpaket på våra Tallink Hotels i Tallinn och Riga. Boka och res fram till 30.4 2017.

 

LÄS MER »

 

PÅSKLOVSRESOR

 

Bollhav och mumindisco! Påsklovet ombord är spännande både för stora och små. Kryssa till Tallinn, Riga, Helsingfors eller Åbo för en härlig upplevelse med hela familjen.

 

LÄS MER »

 

PRESENTKORT

 

Överraska med ett presentkort på valfri resa med oss. Gäller på alla resor och linjer med Tallink och Silja Line. Presentkorten kan laddas med valfritt belopp.

 

KÖP PRESENTKORT »

 

$image.alt-text.data

FIRA OMBORD!

 

Samla familj, vänner och alla du känner för att fira födelsedag, bröllopsdag, årsdag eller annan högtid ombord! Extra bra priser när ni bokar som grupp.

 

LÄS MER »

 

 

 

BILPAKET

 

Ta med bilen på resan. Upplev mer, och passa samtidigt på att shoppa och få ut så mycket som möjligt av din destination. Fr 372:- /hytt och personbil enkel väg.

 

BILA MED BÅT »

 

 

 
  • CLUB ONE

    CLUB ONE

    ÖSTERSJÖNS STÖRSTA KUNDKLUBB

    Som Club One-medlem har du alltid rabatt på Tallink och Silja Lines ordinarie priser och upp till 30% på utvalda produkter i våra butiker ombord. Fina förmåner ombord som iland, trevliga restauranger, sevärdheter och nöjen, allt till Club One-pris! Extra bra är att du tjänar poäng på alla dina resor och inköp ombord. Använd dina poäng till att boka bonusresor - perfekt när du vill smita iväg från vardagen!

    BLI MEDLEM »