Upplev i Åbo

 

VATTENLEK, MUMINTROLL OCH MINIGOLF I NEON FÖR HELA FAMILJEN

Åbo är verkligen staden för den lekfulla och äventyrslystna. Här hittar du allt från motorsport och havsbad till minigolf i nattklubbsmiljö och den färgsprakande Muminvärlden. Gillar du dessutom att lösa mordgåtor har Åbo sin helt egna amatördetektivbyrå som behöver din hjälp.

 

Läs mer här →

APPLÅDERA I ÅBO

ROCKFESTIVALER OCH TORNERSPEL MÖTER TEATER OCH OPERA

ÅBO Det rika kulturlivet i Åbo står aldrig still. Vad sägs om tornerspel, animerad film, elektronisk popfestivaler, rockkonserter, teater och klassisk musik?

Läs mer →

AKTIVERA DIG I ÅBO

VATTENLEK, MUMINTROLL OCH MINIGOLF I NEON

ÅBO Åbo är verkligen staden för den lekfulla och äventyrslystna. Du hittar allt från motorsport och havsbad till minigolf i nattklubbsmiljö och den färgsprakande Muminvärlden.

Läs mer →

BETRAKTA I ÅBO

HISTORIA MÖTER MUSIK OCH KONST

ÅBO Här möts den finska medeltiden och renässansen med 1800-talets hantverkshistoria och högborgerliga extravaganser. Men även lokal musik- och konsthistoria som gett genklang internationellt.

Läs mer →

UPPLEV REFORMATIONEN

HISTORISK UTSTÄLLNING PÅ ÅBO SLOTT

ÅBO Den finska reformationen gav religiösa frågor en avgörande roll i politiken och innebar en stor omvälvning för samhället.

Läs mer →

Shoppa i Åbo

LOKAL DESIGN OCH NATURMATERIAL

ÅBO Inte bara en mysig familjevänlig stad, utan en liten pärla när det gäller finsk design. Åbo överraskar om man vet vart man ska gå.

 

Läs mer →

KULTUR, MAT OCH SPA

MYSIGA ÅBO

ÅBO Upptäck Finlands äldsta stad! Med torg och byggnader från medeltid till nutid lockas turister från världens alla hörn. Njut av konst och kultur eller koppla av med poolbad och spa. Läs mer →

LÄS MER OM KRYSSNING TILL ÅBO