Relaxa i Åbo

 

Lyxspa, karibiska vattenlekar och bastubad

Åbo har ett varierat utbud av spa- och badanläggningar. Här hittar du allt från vattenlekar i karibisk anda och uppvärmda utomhuspooler till blodigelbehandling och infraröd bastu.

 

Holiday Club Caribia

Karibiska vattenäventyr

Holiday Club Caribia erbjuder blöta dagar för hela familjen i Karibisk anda. Här hittar du en uppvärmd utomhuspool med grottor, en kall utomhuspool för motionssim, inomhusbassänger för alla åldrar och två bubbelpooler. Vill du slappna av eller njuta av ett stort urval behandlingar finns även ett Harmony spa.

Läs mer

Forum Sauna

Bastukultur sedan 1927

Forum Sauna är Åbos äldsta och enda offentliga bastu. Förutom traditionell finsk bastu, erbjuder man även infraröd bastu, blodigelbehandling, torvbehandling, koppningsbehandling och massage. De flesta behandlingarna går att få i grupp.

LÄS MER: www.visitturku.fi/sv/forum-sauna
 

Airiston Lumous

Luxuös spakänsla vid havet

Airiston Lumous är en lyxig villa vid havet som är perfekt för konferensgrupper, bröllop eller ett större kompisgäng. Förutom mat och dryck, erbjuder de en bastustuga och en utomhusbubbelpool med utsikt över vattnet.

LÄS MER: www.airistonlumous.fi

Saaronniemi

Vinterbada oktober till april

För den kyltåliga erbjuder Saaronniemi badstrand och isbad under de kallare månaderna på året. Badtiderna är tisdag-torsdag 15-19 och lördag-söndag 12-17. Tillgång till omklädningsrum, dusch och toalett ingår i priset.

LÄS MER: www.visitturku.fi/sv/saaronniemi-vinterbad
 

Spa-paradis i Nådendal

Naantali Spa (Nådendal Spa) är Finlands största spaanläggning med otaliga behandlingar. Vad sägs om traditionell massage, torvbehandling och hot stone massage? Man erbjuder även mer medicinska behandlingar som Botox och fillers, och givetvis också traditionella behandlingar som pedikyr, manikyr och ansiktsbehandlingar. Det stora badet har förutom flera inomhusbassänger och bubbelpooler, även uppvärmd utomhuspool året runt.
 

Läs mer
 

Naantali Spa

LÄS MER OM KRYSSNING TILL ÅBO →