2 Blyga Läppar

Silja Galaxy 7.3 2019

 

 

7.3 2019 | Galaxy, Åbo

Täcket går som havets vågor! Varmt välkomna till Östersjöns grymmaste partykryssning. Vi lättar ankar och styr mot Finland för 23 timmars HERREJÖSSESPARTY med musik och underhållning av Nordens skönaste artister.


För närvarande FULLBOKAD!!

Artister ombord

 • Markoolio

  Partykryssen presenterar stolt en av genom tidernas mest folkkära svenska artist. 1998 slog han igenom med dunder och brak med hiten "Sommar och sol", och har sedan dess varit ständigt aktuell. Efter snart 20 år på scen har Markoolio levererat otaliga hits; "Sola och bada i Piña Colada", "Vi drar till Fjällen", "Värsta Schlagern", "Gör det igen", "Rocka på", "Mera Mål", "Ingen sommar utan reggae", "Jag orkar inte mer", "Millenium 2" - det tar aldrig slut.

  Historien om den rappande finnen fortsätter. Med sin humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet!

   

 • Linda Bengtzing

  Melodifestivalen har följt Linda Bengtzing genom hela karriären. Hon blev ett ansikte för svenska folket i Fame Factory 2005, och genomslaget kom samma år när hon tog sig till final i Melodifestivalen med låten ”Alla Flickor”. Året därpå tävlade hon med låten "Jag Ljuger Så Bra" som av många klassas som en av modern tids största schlagerhits.

  Totalt har Linda Bengtzing tävlat i Melodifestivalen hela sex gånger. Men hon har många strängar på sin lyra; hon har varit programledare i TV, tävlat i "Körslaget", spelat huvudrollen som Mimi i musikalen RENT på Göta Lejon, turnérat med Diggiloo flertalet gånger och gett ut en barnbok. Ingenting är omöjligt för energiknippet Linda Bengtzing.

   

 • Farbror Fläsk

  === PRESSMEDDELANDE ===
  ALLA FARBROR FLÄSK-RYKTEN FÖRNEKAS
  Alla rykten om att Farbror Fläsks karismatiska sångare Björn ”Fläsket” Eriksson har bantat ner sig och börjat som kalsongmodell är falska och förnekas bestämt. Från Farbror Fläsks högkvarter i Dalarna meddelas att det numera legendariska livebandet fortfarande ångar på i samma höga tempo och lämnar långa spår av glatt utmattade partymänniskor efter sig runt hela landet. Med över 25 års rutin har Farbror Fläsk en trygg musikalisk bas att stå på under sina omtalade spontana infall på scen. En spontanitet som gör varje Fläsk-framträdande unikt!

   

 • Scotts

  Slog igenom i dansbandskampen 2008 och är sedan dess ett av Sveriges populäraste dansband. Under partykryssen kommer de att bjuda upp till dans i Moonlight.

   

 • Gasen i Botten

  Eddie Meduzas låtskatt är lika önskad 2019 som på 80-90 talet. Hyllningsbandet Gasen i botten framför alla välkända Eddie-hits i ett rasande tempo.

   

 • Kuselofte

  Norska stjärnskotten i Kuselofte slog igenom på allvar för den svenska publiken med deras dunderhit Dominanten 2018 sen dess ha de levererat en stadig ström av partyhits.

   

 • Sungen

  Den alltid lika självupptagna narcissisten Sungen håller hårdrockens fana högt under partykryssen, gillar man drakar, demoner och nedstämda gitarrer bör man bege sig till Sungens drakdräparhåla.

   

 • Ludvig Turner

  Snygg-Ludde var med i Idol 2014, sedan dess har han b.la. vart med i ett antal julshower samt frontman i hårdrocksbandet Reach. På Partykryssen gör han Sungen sällskap i hårdrockshörnan.

   

 • CLUB ONE

  Östersjöns största kundklubb

  Missa inte att bli medlem i Club One för medlemsrabatt på ordinarie priser, även på Sista Minuten-resor! Dessutom upp till 30% rabatt på utvalda produkter och erbjudanden i restauranger och barer ombord. Du tjänar också bonuspoäng, som kan användas till nya resor med Tallink och Silja Line. Som medlem får du även rabatter på våra destinationer genom våra partners.

  Bli medlem