2 blyga läppar

1.3 2018 | Galaxy, Åbo

Med över 50 miljoner streams och utsålda spelningar över hela Sverige kan man inte kalla 2 Blyga Läppar annat än en makalös succé. Från ett vardagsrum 2009 till landets populäraste klubbar, folkparker och festivaler är en osannolik resa bandet själva inte trodde var möjlig från början.

2 Blyga Läppar släpper ständigt nya hitsinglar och håller sig aktuella året runt då bandet drar den mest köpstarka och partysugna målgrupp är flertalet barförsäljningsrekord ett faktum. Det låter kanske för bra för att vara sant? Det är sant!

Lyssna på låtar av 2 Blyga Läppar:
Världens bästa tjej →
Kyss mig →


FULLBOKAD!!

Drängarna

Drängarna har sedan starten 1995 med ”Vill du bli min fru” givit ut 8 album fyllda med glada melodier b.la ”Jösses lilla flicka”, ”Bärsärkagång” och ”Raggaren”. När Sunna-Robert, Olav i Fossen och Starke Mange intar scenen är det svårt att inte sjunga med. Det är fullt ös från början till slut.

Lyssna på låtar av Drängarna:
Om du vill bli min fru →
Jösses lilla flicka →

Farbror Fläsk

Farbror Fläsk bildades 1992 i Malung och har sedan dess gjort ca 120 gig per år. Bandet är ett av Sveriges mest bokade liveakter. Björn Eriksson startade bandet efter en karriär som DJ i Sälen, han tyckte att det saknades energi och humor på partyscenerna runt om i Sverige. FARBROR FLÄSK är en kombination av musikalitet av högsta klass blandat med spontanitet och glädje på scenen.

Lyssna på Farbror Fläsk:
Skön livemusik & sköna livebilder →

Rövballebandet

Rövballebandet är ett 100 procent svenskt band från Norge som slog igenom i TV4 Talang – Sveriges bästa raggarband. Med nordens största och roligaste scenshow, rock'n'roll, rockabilly, rumsrena låtar och några få snuskvisor med humor är det en oförglömlig upplevelse att se bandet.

Lyssna på Rövballebandet:
Talang 2011 →

STAYSMAN & LAZZ

Norges skönaste Partyduo Staysmann & Lazz var en av förrå årets mest streamade artister i Norge. Singlarna ”Kaptein Morgan”, ”Frk Moet” och ”Brun og Blid” har alla flera miljoner streams. Jullåten ” Se så glad nissen er” streamades bara i december över tre miljoner gånger och var uppe på en sjätteplats på VG-listan. Duon från Fredrikstad släppte sitt första album ”Helt sykt store hits” år 2014. Våren 2015 deltog de i norska Melodifestivalen med låten ”En godt stekt pizza”. Sedan dess har de spelat på utsålda klubbar över hela landet. Hösten 2015 fyllde de Rockerfeller tillsammans med artisten Katastrofe och bjöd på en show som publiken sent kommer att glömma. I januari 2017 släppte duon sin senaste singel "En sista gang".

Lyssna på Staysman & Lazz:
En siste gang →
Allsang på grensen 2017 →

Lalles Bodega

Partybandet med en grym repertoar och stora meriter med över 20 års erfarenhet, så har dom inga som helst problem att kicka igång fester. Östergötlands stoltheter, tillika 2 Blyga Läppars vänner. Lalles Bodega kommer hålla igång festen i Moonlight.

Sofie Svensson & Dom Där

Sofie Svensson började 2015 skriva egna låtar. Allting började som en rolig grej och låtarna lades ut på Facebook & Youtube. Plötsligt spreds allting som en löpeld och det haglade in kommentarer och likes om att folk ville se och höra mer. Låtarna spelades in och släpptes på Spotify, och idag är det ca 150 tusen unika som lyssnare varje månad och sammanlagt har alla låtar streamats över 19 MILJONER gånger! En av låtarna som sålt guld är tolkningen av Frondas kända låt "Rullar fram". I januari 2017 skapades bandet "Sofie Svensson & Dom Dom Där". Vi kallar våran stil för partyrock!

Facebook:
https://www.facebook.com/sofiesvenssonmusik/

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UClFY0EbKnaim6CvDdbYZl1A

★ Elov & Beny ★

Bandet grundades 2008 och består av Mattias Elovsson och Oscar Kilenius. Samma år slog de igenom med låten "Singel och sökande" som tog duon till en 18:e plats på Sverigetopplistan. De följde upp med låtar som "hal som en tvål", "fasad" och "Kommer över dig". Låtarna är glada festlåtar, ofta med fyndiga texter. På Spotify har de över 24 miljoner lyssningar, och flera av dessa låtar är mer regel än undantag på förfester i Sverige.

Lyssna på YouTube:
Var ska vi sova inatt
KÖR
Om du bara visste

Bakisquiz med Britt-Björn

Årets i SÄRKLASS galnaste quiz med norra Europas roligaste björn! 100% glädjegaranti