Äntligen dags – Studentkryssningarna 2016!
 

Galaxy, Åbo

Avgångar mars: 28, 29, 30, 31

Avgångar i april: 22


Samla ihop kompisgänget, klassen eller varför inte hela skolan och fira studenten tillsammans under ett galet dygn till havs!
 

Vad är egentligen en Studentkryssning? 
En Studentkryssning är när ett fartyg  fylls med studenter från hela landet som festar tillsammans under ett helt dygn, inga barnfamiljer, inga pensionärer,  bara studenter!
Det är bara på Fun Cruises Studentkryssningar du kan uppleva detta och det är omåttligt populärt! Läs mer om kryssningarna, ta reda på när din stad åker och boka innan det är försent! För de allra flesta börjar kryssningen med den läckra Festbuffén där all mat och dryck (öl/vin/läsk) ingår i priset, en perfekt början på en lyckad fest! Därefter är det Tax Free som lockar med sjöpriser innan festen drar vidare och övergår från kväll till natt. Det finns flera dansgolv, karaoke, speed-dating och mycket mer som du upplever med alla dina vänner samtidigt som du träffar nya sköna personer från hela landet!
 
 
 
 
Under natten är det verkligen fest överallt ombord och stämningen är på topp, dansgolven är öppna till frukost och för många fortsätter festen även efter det. På dagen när det brukar vara lugnt på vanliga kryssningar så är det full fart igen! Festen får en rejäl omstart med den populära Tacobuffén varefter festen tar fart igen med den hyllade Idolkaraoken där deltagarna hissas och dissas av juryn. Dansgolvet är sedan fullt hela vägen tillbaka till Stockholm, en omåttligt populär och omtyckt fest!
 
Läs mer, se priser och boka: 
http://www.funcruises.se/studentkryssningar
 
 

Åldersgräns: 18 år fyllda senast avresedagen.

Resan kräver giltig legitimation.

Bokningsinformation

Info

Åldersgräns: 18 år.

Bra att veta
Vanliga frågor