Jaktkryssningen

18 mars | Galaxy, Åbo

Ett helt skepp fyllt av jaktaktiviteter! Det blir verklighet den 18-19 mars 2016 då Swedish Game Fair bjuder in till Jaktkryssningen.

Hundratals jägare kan inte ha fel – räkna med att Jaktkryssningen kommer bli en riktig snackis. Det blir ett helt dygn av föreläsningar, jaktmässa, workshops, musik, underhållning, god mat och dryck och inte minst trevligt umgänge.

· Underhållning
· Jaktmässa
· Föredrag
· Workshops
· Mat & dryck
· Fest

Program 

Landets ledande jaktexperter kommer ge dig tipsen och trixen du längtat efter. Varje program varar 1-2 timmar. Ni är en mindre grupp på cirka 10-20 personer samt en eller flera experter som demonstrerar, instruerar och/eller berättar om ett specifikt ämne eller en större grupp på upp till 1000 personer. Det detaljerade programmet kommer att presenteras efter hand som det blir klart.

Boka redan idag för att säkra en plats!

Priser och bokning

Prisinformation jaktkryssning »

 

hyttkategori pers / hytt pris SEK / pers  
 
E 4 pers 690
3 pers 960
2 pers 990
1 pers 1250
B 4 pers 970
3 pers 990
2 pers 1130
1 pers 1450
A 4 pers 980
3 pers 1100
2 pers 1190
1 pers 1650
A Prem 2 pers 1330
1 pers 1840
De Luxe 2 pers 1290
1 pers 1850
Suite 2 pers 1730
1 pers 2630
Executive 2 pers 2130
1 pers 3430

I priset ingår underhållning, alla föreläsningar, events, mässa och workshops. Priset avser per person, del i hytt. 

Det går även bra att lägga till ett matpaket. För endast 637 kr/person får du middag, inklusive öl och vin, frukost och lunch. Detta kan förbokas på telefon 08-666 33 33 eller läggas till vid onlinebokningen. 

Partyband - TimeMachine 

TimeMachine är ett av Sveriges absolut bästa partyband. Med dem på scenen under Jaktkryssningen blir det rock and roll så taket lyfter!

Föreläsare

Mikael Tham
Varför vissa blir jaktkungar och andra inte? Mikael Tham är en av de största jaktfilmsproducenterna i Sverige och en mycket erfaren jägare. Han kommer prata om vad det är som gör att vissa jägare fäller fler vilt än andra, hur man blir en bättre skytt och vilken utrustning man ska välja. Hinner du inte vänta till Jaktkryssningen så kan du redan nu se Mikael Thams filmer på www.jaktflix.se.
Elias Turesson
”Vildsvin och vildsvinsjakt” med Elias Turesson – jaktvårdskonsulent Svenska Jägareförbundet med lång erfarenhet av vildsvinsförvaltning!
Anders Nilsson
Anders Nilsson, Svenska Jägareförbundet, kommer att prata om ”Förvaltning av kronvilt”.

 

Jesper Einarsson
Eftersök på klövvilt. Hur ska jaktlaget bete sig vid eftersök och vilka misstag under eftersök ska man försöka undvika som jaktlag är två av rubrikerna på Jesper Einarsson, jaktvårdskonsulent, Svenska Jägareförbundet, föredrag.

 

Kalle Johansson
”Viltkött – tillvaratagande i praktiken” med Kalle Johansson – jaktvårdskonsulent Svenska Jägareförbundet. Kalle har lång erfarenhet av styckning och hantering av viltkött!
Lennart Johannesson
Rovdjurspolitik, början till förvaltning och vargjakten 2015, samt händelseutvecklingen inför vargjakten 2016. Lennart Johannesson har under många år befunnit sig mitt i den svenska rovdjurspolitiken. Många känner igen Lennart från hans tid som färgstark ordförande i Jägareförbundet Värmland. Föredraget kommer att ge en bra inblick i hur arbetet med rovdjurspolitiken fungerar och hur man genomför en lyckad vargjakt.

 

Mikael Grennard
Jakten på den perfekta bilden. Mikael Grennard som till vardags är en mycket flitig jägare, fotograf och jaktskribent talar om att få med sig den bästa bilden från jakten.

Många jägare har med sig kamera, men det största felet är kanske att den inte kommer fram. När du väl tar fram kameran finns några enkla saker att tänka på oavsett om du fotograferar dina jaktkamrater, vilda djur eller förevigar en fin trofé.
Bosse Fritzén
Bosse Fritzén, Tracker, föreläser om hur man utnyttjar en telefonpejl bäst under jakt och vid bedömning av jaktprov. Bosse har själv lång erfarenhet av både jakt med älghundar och jaktprovsverksamhet.

 

 

Daniel Axelsson
Daniel Axelsson har jobbat i över 10 år med ljuddämpare. På Jaktkryssningen kan du lyssna på utvecklingen av ljuddämpare och vad du ska tänka på.

 

 

Bokningsinformation

    Telefon och onlinebokning
    Bokas via telefon 08-666 33 33.

    Bokningsavgift tillkommer vid telefonbokning, 

Info

Åldergräns: 18 år.

Bra att veta