PARTY WEEKENDS PÅ GALAXY

Höstens Party Weekends tar form.

Vad sägs om Markoolio, Ace Wilder och Danny Saucedo. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord. 

Från 70:– per person
Ingår: del i E4-hytt och all underhållning ombord. 

Boka en Party Weekends-kryssning »

HÖSTENS ARTISTER

 • <strong>Shaggy</strong>

  Shaggy

  & dj Ale | 3 september

  Höstens Party Weekend kickar igång med ingen mindre än Shaggy, Mr Bombastic själv. Född i Kingston, Jamaica och nu gästar han Galaxy. Shaggy blev känd på 90-talet som stor dancehall reggea artist och i sommar är han aktuell tillsammans med Enrique Iglesias.

  Boka »Boka »

 • The Poodles

  The Poodles

  & dj Thony Laurent | 9 september

  Alle man på däck! The Poodles har lättat ankar och är ute ur studion där Kapten Mats Valentin har lett arbetet med den senaste installationen av The Poodles musikaliska äventyr! The Poodles formades på hösten 2005 och ett halvår senare medverkade de för första gången i Melodifestivalen vilket ledde till bandets stora genombrott i Sverige.

  Boka »Boka »

 • Markoolio

  Markoolio

  & dj Thony Laurent | 16 september

  Markoolios riktiga namn är Marko Lehtosalo. I över 10 år har han underhållit svenska folket med sina roliga texter. Några av de mest kända låtarna är Vi drar till fjällen, Rocka på och Sommar och sol. Markoolio har även varit programledare för Talang och vunnit Let´s Dance 2013.

  Boka »Boka »

 • Ace Wilder

  Ace Wilder

  & dj Ale | 23 september

  Efter att i flera år ha sjungit och dansat bakom flera internationella artister på turnéer världen över bestämde sig Ace för att satsa på en solokarriär. Hon har gett ut singlar som hörts i flera amerikanska TV-serier och reklamfilmer. Med den charmigt trotsiga låtarna ”Busy Doin’ Nothin’” och ”Riot” dök Ace Wilder upp som en riktig vitamininjektion på den svenska popscenen.

  Boka »Boka »

 • Danny Saucedo

  Danny Saucedo

  & dj Thony Laurent | 30 september

  I höst är Danny aktuell som en av deltagarna årets upplaga av Så mycket bättre. I flott sällskap av bl.a Freddie Wadling, Jill Johnson och Lisa Ekdahl kommer Danny att spendera den legendariska veckan på Gotland. Missa inte chansen att se Danny uppträda live på Party Weekends.

  Boka »Boka »

 • Syd & Ekman

  Syd & Ekman

  & dj Ale | 15 oktober

  30 år med Syd & Ekman! Dags att ta fram 80-tals kläderna och dansa loss till en riktig nostalgifest. Med massor av hits i bagaget bjuder Tommy Ekman och Micke Syd på en fartfylld show med låtar från två av sveriges största popband. Under 80-talet fightades dessa band om första platsen på radio & försäljningslistor och samtidigt blev Syd & Ekman goda vänner. 2009 fick deras manager idén om att bilda ett superband med Syd & Ekman och showen ”30 år av hits” syddes ihop. Här levereras låtar som publiken garanterat sjunger med i varenda stavelse från början till slut.

  Boka »Boka »

 • Nordman

  Nordman

  & dj Ale | 22 oktober

  Den svenska folkpopduon med Håkan Hemlin och Mats Wester har under 20 år släppt 6 album och turnérat med sitt band landet runt. Med sig i bagaget finns bland annat 4 Rockbjörnar, Melodifestivalen 2005 och 2008, 1:a plats på topplistans 20-års lista och över 1 miljon sålda skivor.

  Boka »Boka »

 • Molly Sandén

  Molly Sandén

  & dj Ale | 29 oktober

  Molly Sandén har blivit en av skandinaviens mest populära artister de senaste åren. Hon upptäcktes tidigt för sin stora röst och har influerats av bland annat Mariah Carey, Whitney Houston och Celine Dion. Efter flera år med skivkontrakt på stora skivbolag startade Molly 2014 ett eget skivbolag. Låten Freak släpptes 2014 och hamnade redan första veckan som nummer 1 på iTunes.

  Boka »Boka »

 • Nico & Vinz

  Nico & Vinz

  & dj Ale | 5 november

  Den norska duon Nico & Vinz (tidigare Envy) har gjort succé i USA och hela Norden med sin stora hit "Am I Wrong”, som har ungefär 350 miljoner spelningar på Spotify. Hösten 2014 släpptes debutalbumet "Black Star Elephant" och under 2015 kom singlarna "That's How You Know" och EP:n "Cornerstone". 2016 släpper bandet fler singlar och ett nytt album.

  Boka »Boka »

 • Nanne Grönwall

  Nanne Grönwall

  & dj Ale | 11 november

  Nanne Grönvall har varit med i Melodifestivalen tio gånger som artist och/eller låtskrivare. 1996 vann hon tävlingen då One More Time framförde Den Vilda. 1995 skrev Nanne tillsammans med Peter Grönvall och Maria Rådsten Det Vackraste, som Cecilia Vennersten tog till andraplatsen i tävlingen. 1998 gjorde hon solodebut med låten Avundsjuk. Därefter har hon medverkat som soloartist i Melodifestivalen ytterligare tre gånger.

  Boka »Boka »

HÖSTENS DJ'S

Dj Ale
Han har spelat på nattklubbar både i Sverige och internationellt. Han har dj:at med stora namn inom musikvärlden, influerats av sina latinamerikanska rötter och skapat sin egen touch till dagens klubbmusik.

Datum: 10/9, 23/9, 24/9, 7/10, 15/10, 22/10, 4/11, 5/11, 11/11

Dj Thony Laurent
Thonys karriär började i mitten av 80-talet och han räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade dj:s. Med 30 år i båset blandar han det bästa av gammalt och nytt, plus latinska rytmer som får dansgolvet att koka.

Datum: 2/9, 3/9, 9/9, 16/0, 30/9, 1/10, 29/10

Dj Fani
Med 16 års erfarenhet har DJ Fani spelat på många kända nattklubbar i Norden. Med ett brett sortiment av olika musikgenrer och de senaste mixarna är DJ Fani otroligt uppskattad, av både stora och små.

Datum: 8/10