PARTY WEEKENDS PÅ GALAXY

Höstens Party Weekends håller på att ta form. Vad sägs om Markoolio, Ace Wilder och Danny Saucedo. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från dj-båset och ett 23-timmars party ombord. 

Från 60:– per person
Ingår: del i E4-hytt och all underhållning ombord. 

Boka en Party Weekends-kryssning »

September

Markoolio & dj Thony Laurent | 16 september
Markoolios riktiga namn är Marko Lehtosalo. I över 10 år har han underhållit svenska folket med sina roliga texter. Några av de mest kända låtarna är Vi drar till fjällen, Rocka på och Sommar och sol. Markoolio har även varit programledare för Talang och vunnit Let´s Dance 2013.

Boka »

Ace Wilder & dj Ale | 23 september
Efter att i flera år också ha sjungit och dansat bakom flera internationella artister på turnéer världen över bestämde sig Ace 2012 för att satsa på en solokarriär. Hon har gett ut singlar som "Do It", vilken hörts i flera amerikanska TV-serier och reklamfilmer. Med den charmigt trotsiga låtarna ”Busy Doin’ Nothin’” och ”Riot” dök Ace Wilder upp som en riktig vitamininjektion på den svenska popscenen.

Boka »

Danny Saucedo & dj Thony Laurent | 30 september
I höst är Danny aktuell som en av deltagarna årets upplaga av Så mycket bättre. I flott sällskap av bl.a Freddie Wadling, Jill Johnson och Lisa Ekdahl kommer Danny att spendera den legendariska veckan på Gotland. Missa inte chansen att se Danny uppträda live den 30/9.

Boka »

Nordman & dj Ale | 22 oktober
Den svenska folkpopduon med Håkan Hemlin och Mats Wester har under 20 år släppt 6 album och turnérat med sitt band landet runt. Med sig i bagaget finns bland annat 4 Rockbjörnar, Melodifestivalen 2005 och 2008, 1:a plats på topplistans 20-¬års lista och över 1 miljon sålda skivor.

Boka »

Molly Sandén & dj Ale | 29 oktober
Molly Sandén har blivit en av skandinaviens mest populära artister de senaste åren. Hon upptäcktes tidigt för sin stora röst och har influerats av bland annat Mariah Carey, Whitney Houston och Celine Dion. Efter flera år med skivkontrakt på stora skivbolag startade Molly 2014 ett eget skivbolag. Låten Freak släpptes 2014 och hamnade redan första veckan som nummer 1 på iTunes.

Boka »