PARTY WEEKENDS PÅ GALAXY

Party Weekends 2016 bjuder på artister som Ace Wilder, Isa, Robin Stjernberg, Swingfly och många fler. Det blir stjärnspäckad underhållning, sköna beats från DJ-båset och ett 23-timmars party ombord. 

Från 60:– per person
Ingår: del i E4-hytt och all underhållning ombord. 

Boka en Party Weekends-kryssning »

Maj

Albin och Mattias Andréasson & DJ Ale | 20 maj
Albin står bakom förra sommarens stora hit Din Soldat som gästas av Kristin Amparo. Singeln har sålt fem gånger platina, låg på Spotifys förstaplats i hela fem veckor och blev nominerad till årets bästa låt i P3 Guld, Rockbjönen och Grammis. Under hösten följde Albin upp singeln med EP:n Frank. Det är även namnet på singeln från den EP som hade premiär på P3 Guld. Nu är Albin, tillsammans med Mattias Andréasson, är aktuell i Melodifestivalen 2016 med låten Rik.

Boka »

Robin Bengtsson & DJ Ale | 21 maj
Som 17 åring sökte Robin till Idol och imponerade på juryn. Han slutade på tredje plats och har sedan dess turnerat i Sverige med sitt band, skrivit och släppt låtar och nu senast – tagit sig direkt till finlan i Melodifestivalen 2016 med sitt bidrag Constellation Prize.  
 

 

Boka »

Petter & DJ Fani | 27 maj
Hiphoplegenden Petter var under 2014 ute på en hyllad turné och uppträdde med Sveriges Radios Symfoniorkester, spelade på Kungliga Operan och var programledare för Musikhjälpen. Våren 2015 turnerade han med Ikväll är vi kungar och släppte Kul på vägen – som är den första singeln från hans nionde fullängdsalbum som släpps i augusti.

 

Boka »

Ace Wilder & DJ Fani | 28 maj
Efter att i flera år också ha sjungit och dansat bakom flera internationella artister på turnéer världen över bestämde sig Ace 2012 för att satsa på en solokarriär. Hon har gett ut singlar som "Do It", vilken hörts i flera amerikanska TV-serier och reklamfilmer. Med den charmigt trotsiga låtarna ”Busy Doin’ Nothin’” och ”Riot” dök Ace Wilder upp som en riktig vitamininjektion på den svenska popscenen.

 

Boka »

DJ's

DJ Ale
DJ Ale har spelat på nattklubbar både i Sverige och internationellt. Han har DJ:at med stora namn inom musikvärlden, influerats av sina latinamerikanska rötter och skapat sin egen touch till dagens klubbmusik.

Andreas Ferronato
Andreas Ferronato är just nu en av Skandinaviens hetaste saxofonister. Han har 20 års erfarenhet på scenen och har bland annat spelat på några av Sveriges mest välrenommerade nattklubbar: White Room, Berns, Ambassadeur, Solidaritet, Café Opera och Out Of Office AW. Han syns regelbundet tillsammans med topp DJ:s som Alberto Canas, Astroh, DJ Samvice och Tim Henri. 

DJ Tim Henri
Tim Henri har spelat på mängder av nattklubbar i hela världen, otaliga företagsfester, festivaler och galor. Han har även gjort flera Tv-framträdanden, musikvideos, radio och modevisningar. Med sin musikaliska bredd skapar han den bästa tänkbara feststämningen.

DJ Thony Laurent
Thonys karriär började i mitten av 80-talet och räknas idag till en av Sveriges mest rutinerade DJ:s. Med sina 30 år i båset blandar han det bästa av gammalt och nytt med ett stänk av latinska rytmer som garanterat får dansgolvet att koka.

Robert Wåtz
Svensk musiker och producent från den legendariska duon Rob N´Raz. På 90-talet skapade han tidlösa klubbhits som Got to get (feat. Leila K), In Command, Take a Ride (feat. D-Flex) och Clubhopping. Robert ”Rob” Wåtz är känd för sina energiska spelningar och är en av Sveriges mest bokade klubb-DJ:s just nu.

ARTISTER OCH DJ:S

Maj

 
Datum Artister
 
Fredag 20 maj Albin & Mattias Andréasson & DJ Ale
Lördag 21 maj Robin Bengtsson & DJ Ale
Fredag 27 maj Petter & DJ Fani
Lördag 28 maj Ace Wilder & DJ Fani