EN STJÄRNSPÄCKAD GALAJUL
18.11–18.12 2016

Silja Line presenterar succén för fjärde året i rad – GalaJul på Galaxy. En glittrande julshow med älskade stjärnartister som Molly Sandén, Oscar Zia, Shirley Clamp och många fler. Liveband, partyband och DJ:s varje kväll. Varm härlig julstämning, underhållning i toppklass och härligt julbord förstås.

Från 30 kr per person

BOKA DIREKT BOKA DIREKT

$image.alt-text.data

Galajulkryssning 30:-

 

Ingår: båtresa, del i E4-hytt och underhållning.

$image.alt-text.data

Galajulkryssning + julbord fr 355:-

 

Ingår: båtresa, del i E4-hytt, julbord inkl. dryck och underhållning. 

$image.alt-text.data

Galajulkryssning lyx + julbord fr 655:-

 

Ingår: båtresa, del i A-premium hytt med dubbelsäng, julbord inkl. dryck och underhållning. Ett glas mousserande vin till specialfrukosten.

UNDERHÅLLNING & ARTISTER

25 november

25 november

Shirley Clamp

Shirley Clamp har sedan tio år tillbaka jobbat med olika former av musik. Shirley har sedan tjugoårs-åldern varit eftertraktad som sångerska och därför jobbat med flera stora artister såsom Whitney Houston. Shirley är en mycket folkkär artist och har deltagit i melodifestivalen med bland annat låten “Mr. Memory” (2003), “Min Kärlek” (2004) samt “Att älska dig” (2005).

Boka Boka

26 november

26 november

Linda Bengtzing

Melodifestivalen har följt Linda Bengtzing genom hela karriären. Genomslaget kom i 2005 års upplaga med låten ”Alla Flickor”, som slutade på en nionde plats. I år var det sjätte gången som Linda var med och förgyllde svenska folkets lördagar med bidraget ”Killer Girl”.

Boka Boka

 

1 december

1 december

Oscar Zia

Han tycks vara fast besluten att göra det mesta tidigare än sina förebilder, den gänglige ynglingen från Svedala…Redan som 17- åring hade Oscar Zia hunnit medverka i X-Factor (2012), Melodifestivalen (2013), Let’s Dance (2013), för att vara tillbaka i Melodifestivalen 2014 som soloartist – följt av att under sommaren 2014 få möjligheten att checka in på en av sommarens populäraste musikscener, Diggiloo.

Boka Boka

2 december

2 december

Danny Saucedo

Danny är en av Sveriges mest ppopulära popartister, låtskrivare och sångare. Genombrottet skedde när han deltog i TV-programmet Idol (2006), där han hamnade på en sjätte plats. Därefter bildades snabbt trion E.M.D tillsammans med Mattias Andréasson och Erik Segerstedt. De vann bland annat grammis i Årets Låt med ”Jennie Let Me Love You”. Sedan år 2010 har Danny fortsatt som soloartist och släppt flera hitlåtar som ”Amazing, ”Brinner i bröstet”, ”Dö för dig” mfl. Inte minst i november (2015) släppte han sitt fjärde fullständiga album ”Hör vad du säger men jag har glömt var du sa”.

Boka Boka

3 december

3 december

Robin Stjernberg

Första gången 2011 med andraplatsen i "Idol" och 48% av rösterna, den minsta marginalen i programmets historia. Andra gången i mars 2013 när han som första artist någonsin, gick via "Andra chansen" till att vinna hela Melodifestivalen. Ja, Robin Stjernberg är utan tvekan något utöver det vanliga.

Boka Boka

7 december

7 december

Hasse Andersson med gäster

Aktuell med nya albumet "Guld och gröna skogar".
Hasse kom på en hedrande fjärde plats i Melodifestivalen 2015 med låten "Guld och gröna skogar", låten är skriven av den välkända låtskrivaren Anderz Wrethov tillsammans med Johan Bejerholm, Elin Wrethov och Johan Deltinger. En härlig låt i riktig Hasse anda.

Boka Boka

10 december

10 december

Robin Bengtsson  

Som 17 åring sökte Robin till Idol och imponerade på juryn. Han slutade på tredje plats och har sedan dess turnerat i Sverige med sitt band, skrivit och släppt låtar och nu senast – tagit sig direkt till finalen i Melodifestivalen 2016 med sitt bidrag Constellation Prize.

Boka Boka

 

13 december

13 december

Molly Sanden

Molly Sandén, 23, har redan hunnit släppa två album, tolv singlar, medverkat i Melodifestivalen tre gånger, samt byggt upp ett instagram-konto med över en halv miljon följare. En siffra som vittnar om hennes status i den svenska artisteliten. I vårens upplaga av Melodifestivalen var hon en av favoriterna med bidraget ”Youniverse” skriven tillsammans med Danny Saucedo. Låten tog sig direkt till final och slutade på en sjätteplats.

Boka Boka

14 december

14 december

Ace Wilder

Med ett par röda byxor och den charmigt trotsiga låten ”Busy Doin’ Nothin’” dök Ace Wilder under vårvintern upp som en riktig vitamininjektion på den svenska popscenen med sin megahit ”Busy Doin Nothing”. Redan fem veckor efter release har låten sålt dubbel platina i Sverige och legat #1 på såväl Spotify – som radiolistan.

Boka Boka