TILL MEDLEMMAR I COOP

Medlemspris på våra kryssningar

Vi på Tallink och Silja Line erbjuder kryssningar med Galaxy, till Helsingfors, Tallinn och Riga. Kryssa eller stanna en eller flera nätter. Vi har flera förmånliga hotellpaket på alla våra destinationer. 

Besök Muminvärlden utanför Åbo i sommar eller njut av en dagskryssning i skärgården. Havet är helt klart bäst på sommaren.

SOMMAR I SKÄRGÅRDEN
Dagskryssning fr 20:- per person

Dagskryssning fr 20:- per person

Gå ombord på Baltic Princess tidigt på morgonen. Njut av en god frukost med skärgårdsutsikt. I Mariehamn byter du fartyg och bordar Galaxy. Utforska shoppingutbudet och restaurangerna ombord. Lagom till kvällen är du tillbaka i Stockholm. Läs mer om våra dagskryssningar »

Ingår: kryssning 11 timmar i skärgården.

Uppge bokningskod: COOP DAG

 

 

Sommarmys med familjen fr 1339:- per familj

Sommarmys med familjen fr 1339:- per familj

Finlands äldsta stad Åbo är en sommarpärla för både stora och små. Boka en dag i Åbo med två nätter ombord. Och ett besök på Mumins magiska ö Muminvärlden i Nådendal. Läs mer om en dag i Åbo »

Ingår: insides E-hytt, inträde Muminvärlden för 4 personer. Muminvärlden är öppen t o m 27.8.

Uppge bokningskod: COOP MUMIN

 

 

MINISEMESTRA MERA
Tallinn och Riga fr 110:- per person

Tallinn och Riga fr 110:- per person

Kliv ombord på en kryssning till Tallinn eller Riga i sommar – det är nu det är som allra bäst. Njut av soldäck, shopping och härliga kvällar fyllda med underhållning. Res med familjen, barnen eller vännerna, det är ju ännu roligare när man är fler!

Ingår: två nätter del i B4-hytt, en hel dag i land
Bokningskod: COOP

 

 

Hotellpaket i Tallinn och Riga fr. 770:- per person

Hotellpaket i Tallinn och Riga fr. 770:- per person

Känner du att en dag i land inte är tillräckligt. Stanna kvar på några av våra prisvärda hotell. Upplev charmiga Tallinn eller prisvärd lyx i Riga. Två städer som blommar upp under sommaren. 

Ingår: två nätter del i B4-hytt och en (Tallinn) eller två (Riga) nätter på hotell
Bokningskod hotellpaket i Tallinn: COOP HOTEL
Bokningskod hotellpaket i Riga: COOP HTL

 

 

Galaxy i sommar


Varje helg mellan 3/6-27/8 2016 har vi Party Weekends Summer Edition med svenska dj's och sköna beats på Galaxy. En 23-timmars kryssning för nöjessugna.

Pris fr 25:- per person
Bokningskod: COOP

Helsingforskryssning


Härliga hippa Helsingfors. Michelinkrogar, saluhallar, teatrar, konst och shopping. Det finns otaliga anledningar till att besöka Helsingfors.

Pris fr 110:- per person
Bokningskod: COOP

Kryssa året runt


Som medlem i Coop har ni alltid upp till 30% rabatt på hytten. Gäller kryssningar året runt i C-A hytt. Rabatten gäller ordinarie hyttpris, ej specialkryssningar och antaler platser är begränsade. Boka med Coops unika bokningskod. 

Bokningskod: 103007